Ny bestetid på halvmaraton for Magnus Cato Andersen

Postet av Fredrikstad IF den 18. Sep 2019

Under lørdagens halvmaraton i København senket Magnus Cato sin personlige rekord på halvmaraton til 1:13:41!

FIF gratulerer!

På bildet er Magnus Cato i midten, mellom sin far og bror (bilde fra facebook - Folk i FIF).

FIF inn i Østfoldhallen

Postet av Fredrikstad IF den 18. Sep 2019

Nora Wold og Marlen Aakre kan sammen med FIF-leder Helge Sandvik (i bakgrunnen) glede seg over innendørs treningsfasiliteter i Østfoldhallen.

Det var en gledens dag for FIF da Fredrikstad kommune og Storebrand Eiendom innkalte til en uformell pressekonferanse. De kunngjorde at de hadde inngått en 15 års avtale om fortsatt bruk av Østfoldhallen til idrettsformål. Det inkluderer fotball og flere andre idretter, blant annet friidrett. FIF får disponere et område på 1500 kvadratmeter oppe på mesanin. Der vil det bli anlagt en 100 meter lang løpebane med tartandekke og et område for tekniske øvelser. FIF har over tid avsatt midler til innendørs treningsmuligheter. Foreningen legger en betydelig investering i den delen av anlegget som skal benyttes til friidrett. At man har landet på denne løsningen, er en stor lettelse for FIF som lenge har vurdert flere alternativer til innendørstrening vinterstid. Dette skaper med langsiktig kontrakt, en forutsigbarhet i treningsarbeidet. Hvis alt går etter planen, kan anlegget tas i bruk allerede denne vinteren.

Av Rolf B. Gundersen (tekst)

og Geir A. Carlsson (FB-foto)

22 gull til FIF i KM

Postet av Fredrikstad IF den 15. Sep 2019

Robin Agard G-13 tok gull i både høyde og kule under KM i Moss i helgen

Friidrettssesongen ble avsluttet i helgen med KM og Salmingkarusell for aldersbestemte klasser på Melløs Stadion i Moss. Det var begrenset oppslutning om stevnet og tynt besatt i enkelte øvelser. Mange har nok allerede lagt bort konkurranseutstyret for i år og rettet blikket mot neste sesong. Likevel en solid tropp fra FIF som forsynte seg godt av edelt metall. Mestvinnende ble Jamila Isman J-14 med gull både i høyde og lengde  og sølv på 60m hekk. Dina Rosenvinge Aasen J-13 fulgte opp med gull både på 100m og 200m med klare marginer. Fredrik Persen G-17 var ikke snauere enn at han tok gull på 100m, 200m og i høyde og sølv i lengde. I samme klasse tok Joachim Teleb gull i lengde og i tresteg og sølv på 100m. Robin Agard G-13 tok gull i både i høyde og i kule. Når det gjelder resultater og plasseringer henviser vi til resultatlistene.

Av Rolf B. Gundersen (tekst og foto)

Resultatliste her

Fredrik Persen G-17 tok gull på 100m, 200m og i høyde og sølv  i lengde