Fredrikstadløpet 8. april 2018 og Glommaløpet 26. mai 2018

Postet av Fredrikstad IF den 21. Nov 2017

http://www.fredrikstadif.no/blog/post/117794/fredrikstadlopet-8.-april-2018-og-glommalopet-26.-mai-2018

Datoene for neste års løp på våren er satt og påmelding til begge løp er åpnet.

Fredrikstadløpet blir 8. april, påmelding og startlister

Glommaløpet blir 26. mai, påmelding og startlister.

Les også blogg fra Jon Ilseng: De beste halvmaratonløp våren 2018. Veldig hyggelig å lese omtale av Fredrikstadløpet her!




Jessheim Vintermaraton 2017

Postet av Fredrikstad IF den 20. Nov 2017

Magnus Cato Andersen og Knut Magne Furuheim (bilde, som er fra Fredrikstadmarka Rundt 2016) løp søndag 20/11 halvmaraton under Jessheim Vintermaraton.

Magus ble best av de to. Med 1:31:22 ble han nr 31 totalt og nr 13 i klasse 23-34.

Knut Magne løp inn til 1:32:54 og tok med det klasseseier i klasse 55-59 og en 38. plass i herreklassen. 

FIF gratulerer!

Arrangørens hjemmeside : Vintermararon, alle resultater finner du her.



Torshov Sport kjører supre rabatter hele uken!

Postet av Fredrikstad IF den 19. Nov 2017

Neste uke starter BLACK WEEK. I år som i fjor kjører Torshov Sport supre rabatter hele uken. Her bør man komme en tur til butikken å gjøre ett kupp enten til seg selv eller kanskje en julegave!

Se også:

[1] http://www.torshovsport.no
[2] https://issuu.com/leonberg.no/docs/sport_direkt_bedriftskatalog_2017?e=4381870/43020380
[3] http://issuu.com/stadionas/docs/sd_hovedkat_2017?e=7168674/45778225



Julebord i ungdomsgruppa

Postet av Fredrikstad IF den 18. Nov 2017

Et trettitall ungdommer 15-18 år avsluttet sesongen med julebord på FIF-huset.

Ungdomsgruppa i FIF kan se tilbake på nok en vellykket sesong der mange kunne notere seg for nye bestenoteringer og gode plasseringer. Fredag hadde de lagt treningstøyet til side og iført seg finstasen. Da var det sesongavslutning og julebord på FIF-huset. Der var det julepyntet og god stemning da ungdommene ble ønsket velkommen. Vertskapet, som besto av ledere og foreldre, bød på ekte julemeny: ribbe, medisterkaker og julepølse med  tradisjonelt tilbehør. Mange bidro til en vellykket kveld og det var tydelig at alle trivdes. Etter desserten ble det morsomme konkurranser og hyggelig samvær




Hjelp FIF til å vinne - stem på Klubben i Mitt Hjerte! Stem på FIF:-)

Postet av Fredrikstad IF den 14. Nov 2017

Slik gjør du det, følg denne linken http://www.klubbenimitthjerte....

Søk opp Fredrikstad Idrettsforening og trykk stem. Del det gjerne på facebook og send linken til venner og kjente og be de om å stemme.

Det er viktig at vi kommer over 50 stemmer i løpet av et døgn så bli gjerne enige med noen andre om å legge inn stemmer, du kan stemme 3 ganger pr dag hvis du bruker pc, mobil og nettbrett. Vi kan vinne flere ganger, men vi må ha over 50 stemmer i døgnet for å være med i trekningen. Stem på og del:-)



Dugnad i Apenesfjellet

Postet av Fredrikstad IF den 13. Nov 2017

En dugnadsgjeng på 30-40 unge og gamle medlemmer tok et skikkelig tak for å klargjøre det provisoriske banedekket i Apenesfjellet Parkering for vinterens innendørstrening.

Fredrikstad Idrettsforening har en avtale med kommunen inntil videre om å få benytte parkeringshuset til innendørstrening. FIF har på dugnad i sin tid,  lagt et tartandekke i nedre etasje. Det er et dekke FIF fikk fra Melløs Stadion i Moss da den ble lagt om. Det ble skåret opp, pakket sammen, transportert hit  og rullet ut i parkeringshuset. Skikkelig resirkulering med andre ord. Løpebanen er meget populær og blir flittig brukt også av andre klubber og trimmere.


Tartandekket har imidlertid fart ille, og en skikkelig jobb måtte gjøres for å “lappe” på det, rette det ut og gjøre det egnet for vinterens løpetrening. En større kontingent med ivrige utøvere, ledere og foreldre stilte til dugnad for å utbedre underlaget best mulig. Dette for å klargjøre for innendørstrening nå som kuldegradene biter og mørket gjør det mindre trygt å løpe i gater og på veier. Etter noen timers innsats var banen klar, og ungdommene kunne knapt vente med å komme i gang.




Innendørs i Uddevalla

Postet av Fredrikstad IF den 5. Nov 2017

50 spreke friidrettsutøvere stilte på treningssamling i Norsk Friidrett Østfold sin regi i helgen

For sjette året på rad arrangerer kretsen helgesamling i Uddevalla. 50 ivrige ungdommer fra østfoldklubbene og 5 dyktige trenere gjennomførte to økter på lørdag og en økt på søndag. Fredrikstad IF stilte med 14 aktive. Det rapporteres om solid treningsutbytte for samtlige. Det er til uvurderlig nytte å få til slike samlinger innendørs på denne tiden av året. Gjennom vinteren er det booket for flere weekend-treninger i Rimnershallen i Uddevalla der fasilitetene muliggjør trening i alle øvelser.