Ungdomsutvalg i FIF?

Postet av Fredrikstad IF den 28. Sep 2017

Emilie Karoline Karsen (leder) og Iver Nordheim Edvardsen fra ØIKs ungdomsutvalg informerte om ungdomsutvalg og ungdomsløftet for styret i FIF.

Styret er positive til å etablere ungdomsutvalg i FIF og Maja (styremedlem) diskuterer med ungdommen hva vi ønsker i FIF.

Meningen med et ungdomsutvalg er at ungdommene selv skal få muligheten til å styre litt. Tanken er at ungdommene skal kunne arrangere ulike aktiviteter, uavhengig av prestasjon, som et avbrekk fra idretten. Ungdomsutvalget skal selv få disponere midler, slik at de kan drive med aktivitet. Meningen med dette er å hindre frafall i idretten, og styrke det sosiale. 

Har du tanker/ønsker angående dette allerede nå - kontakt Maja! maj-a@online.no



Kulåsløpet 23/9-2017

Postet av Fredrikstad IF den 25. Sep 2017

Kristine Hermansen og Knut Magne Furuheim med medaljene fra Kulåsløpet lørdag hvor begge løp den lengste distansen, 10,4 km.

Knut Magne løp på 44:18 og ble med det nr 1 i klasse 55-59 og nr 8 totalt.(nr 7 i herreklassen)

Kristine løp på 53,23 og ble nr 2 i klasse 40-44 og nr 25 totalt (nr 6 i kvinneklassen)


Alle resultater: Resultater Kulåsløpet

Løpets hjemmeside: Kulåsløpet.



Berlin marathon 24/9-17

Postet av Fredrikstad IF den 24. Sep 2017

Sjur Tømte og Hege Gathen leverte gode løp under dagens Berlin marathon.

Denne gangen var det Hege som var den raskeste. Med 3:39:233 var hun kun 50 sekunder bak personlig rekord! Imporende og jevnt løpt av Hege, som løp annen halvmaraton raskere enn den første.

Sjur løp sitt første maraton etter ett lengre skadeopphold og løp inn til meget respektable 3:49:56, 



Loch Ness marathon 24/9-17

Postet av Fredrikstad IF den 24. Sep 2017

En gjeng glade løpere fra FIF fant sjøormen dagen før maratonløpet ved Loch Ness. Fra venstre Ulf Reffsgård, Per Are Carlsen, Øyvind Hill, Ann Kristin Tharaldsen, Knut Josefsen, Svein Jansen og Morten Hansen. Fotograf, Ole Tharaldsen.

Resultater

Maraton:
Ole Tharaldsen, 3:45:11
Svein Jansen, 5;17:49

10 km
Ann Kristin Tharaldsen,  54:45
Ulf Reffsgård, 47:16
Morten Hansen, 51:24
Per Arne Carlsen, 58:12

5 km
Knut Jofsefsen, 55:00
Øyvind Hill, 55:00

Arrangørens hjemmeside: http://www.lochnessmarathon.co

Det er snart klart for start på 10 km.

Ole Tharaldsen inn til ny personlig rekord på maraton!

Svein Jansen mot må i nok ett maraton!



FIF med populære aktiviteter i Markadagen

Postet av Fredrikstad IF den 24. Sep 2017

Flere idretter profilerte seg rundt 2. dam og kanskje 3000 mennesker var i marka denne søndagen.

Markadagen var et samarbeid mellom 8 klubber og Sparebank1. Vi håper dette kan bli en årviss tradisjon.

Mange mennesker stoppet opp og leste på jubileumspresentasjonen vår (3 rollups). Det var også stor iver i hinderløypa enten barn konkurrerte eller det var konkuranse mellom foreldre og barn.

To søken klare til start. Mange løp opp bakken flere ganger - over de grønne, under de blå og innom alle rockeingene.

I tillegg hadde FIF spydkast med blink. Det viktigste for mange var å få ned blinken, mens andre forsøkte å kaste spydet som spyd.


Helge var godt fornøyd med profileringen av FIF  takk til de som bidro!

(rød spydblink i bakgrnnen)



Leders hjørne 20/9-17

Postet av Fredrikstad IF den 20. Sep 2017

Hei alle medlemmer i FIF

En sommer er over og friidrettssesongen nærmer seg slutten. Når dette skrives så gjenstår Fredrikstadmarka 15.oktober og Fredrikstad Maraton 28. oktober. Muligens skal vi legge inn et treningsstevne også. Vi vil også delta på Markadagen 24. september hvor mange idrettslag går sammen om å presentere klubbene og få folk ut i marka.

Årets norgesmesterskap har gitt Fredrikstad IF medaljer. Vi kan nevne Nora Wold som har tatt gull i Jr. NM og bronse i Senior NM. Begge medaljer på 400 m hekk. Kristoffer Persen hentet sin første medalje under UM med bronse på 200 m. I tillegg har Marlen Aakre deltatt under Universiaden i Taiwan. Vi kan også nevne August Magnus Flø som fikk 4. plass på 5000 m under Jr NM. Det har også vært mange andre gode resultater blant ungdommen vår og det viser at arbeider godt i barne- og ungdomsklassene. Her må vi berømme de som står på treningsfeltet nesten hver dag samt deltar på stevner sammen med de aktive.

Jeg legger også merke til at mange fra FIF løper mosjonsløp og gjør det bra. Det er bra for klubben at vi også har et aktivt miljø her.  Vi setter også pris på at «gamlekara/damer» bruker FIF huset som utgangspunkt for sin trim i Marka.

September har vært en hektisk måned for oss, med stevner (Salmingkarusell 6, Barnas aktivit etsdag og Fredrikstad Bratteste) og dugnad. Under feiring av Fredrikstad bys 450 års jubileum har vært arrangert lyd og lysshow i marka (Lucid Dream)

Her har FIF huset og våre medlemmer vært meget sentral i gjennomføringen av Lucid Dream. Utallige dugnadstimer i skogen og FIF huset har blitt gjort. Fredrikstad Kommune er meget fornøyd med vårt arbeide og de som står bak Lucid Dream er imponert av vårt arbeid her. Det har også gitt gode penger i «FIF-Kassa». Takk til alle som stod på både natt og dag……

Styret kan melde om bra økonomi i klubben. Vi har også sendt brev til kommunen om at vi ønsker oppgradering av lengdehoppgropene (ny sand) både på Lisleby og i Kongstenhallen. I tillegg trenger kastnettene på begge steder å utbedres. Vi har fått støtte fra kommunen med vedlikehold av FIF huset. Det er dessverre ikke noe nytt å melde omkring Hall tilrettelagt for friidrett.

 

Det var vel alt for denne gang. Vi sees på Fredrikstad Marka og Fredrikstad Maraton

Helge Sandvik 

Leder Fredrikstad IF



Sesongavslutning med klubbmesterskap

Postet av Fredrikstad IF den 19. Sep 2017

Hedvig Glomsrød ble klubbmester i tresteg. Søster Thale følger med i bakgrunnen.

Stor aktivitet og yrende liv da FIF avviklet sitt klubbmesterskap og satte punktum for sesongen. Unge og “gamle” i skjønn forening kjempet om klubbens heder. Spesielt hyggelig var gjensynet med Hedvig og Thale Glomsrød som viste at de ikke hadde glemt gamle kunster. Mens de unge i alderen 6-13 år stormet fram i pur idrettsglede, delte de to søstrene flere klubbmesterskap i tekniske øvelser mellom seg. I nok en søskenduell tok Anniken (15) og Herman Aarebrot (12) de første plassene på 800m i hver sin klasse. En spesiell øvelse var 200m hekk der jenter og gutter stilte i en herlig miks og friske dueller. Nora Wold satte ny klubbrekord her med tiden 28.67 sek. Hun vant også lengde med 4.95m. Sprinterne Didrik Grøm og Kristoffer Persen stilte også i lengde med hyggelige resultater 

 

Resultatliste: Resultatliste - Komplett klubbmesterskap 2017.pdf



Lerøy-lekene: Mange gode resultater på slutten av sesongen. Spesiell pris til Felix Jensen.

Postet av Fredrikstad IF den 18. Sep 2017

"årets gladlaks" - en ny pris av året  - gikk til FIFs Felix Jensen. som til tross for krykker, allikevel var tilstede på søndagen for å heie frem venner og treningskamerater  : "Denne prisen skal fremme en utøver som fortjener en ekstra påkjenning for sin
positive innstilling og åpenhet for ny og allsidig trening. Den skal gå til en deltager som har vært med å bidra til lokal og sosial miljøbygging i sin krets, ikke bare under lekene men også under kretssamlingene."

Av de 40 utøvere fra Østfold var 11 utøvere fra FIF ; to 14-åringer og ni 13-åringer. To 13-åringer ute med skader.
Mange var veldig sporty og deltok i nye og uvante øvelser for å samle poeng for Østfold. Mange personlige rekorder.


FIFs beste prestasjon sto Synne Pedersen (2004) for (nr 286)


To sølvmedaljer med hhv 38,21 i slegge og 28,04 i diskos.

I tillegg fikk FIF to bronsemedaljer : Simon Sundby Hansen (2004) i 1000 m kappgang 6,21.42 og Emma Skibstad Bekkevik (2004) 200 m hekk 33,87

Øvrige resultater - hvor mange deltok i nye øvelser for å skaffe poeng til Østfold i krestskampen:

Caleb Shuman (2004) deltok for første gang i lengde og fikk 8. plass med 4,75. Deltok også for første gang i hekk. Løp inn til 4. plass i 200 m hekk. Tok også en 5. plass på 60 m, og 5. plass på 200 m

Emma Skibstad Bekkevik (2004) tok en 5. plass i 3-steg og 6. plass i 60 m hekk (i tillegg til bronse som nevnt over)

Astrid Reknes (2004) tok en 6. plass i 1000 m kappgang (aldri gått dette tidligere) og en 6. plass i slegge

Synne Pedersen (2004) tok 4. plass i kule, (i tillegg til to sølv som nevnt over)

Martine Svendsen (2003) tok 5. plass i diskos og 6. plass i slegge

Maya Liv Mariedatter (2003) tok 8. plass i slegge og 9. plass i spyd og kule

Benjamin Hadlen Amundsen (2004) 7. plass i slegge og 10 plass i både diskos og 3-steg (sistnevnte helt ny øvelse)

Noah Lindén (2004) deltok med stil i både 600m, 1500 m og høyde. 12. og 13. plass.


Flere utøvere deltok i enda flere øvelser - se resterende resultater på arrangørens sider: 

https://www.friidrett.no/barn-...


Felix Jensen (2004) og Ida Breigan (2004) er dessverre skadet.



Avslutning Salmingkarusell

Postet av Fredrikstad IF den 18. Sep 2017


Elias Persen og de andre i barneidretten 8-12 år avsluttet årets banesesong med stil.

 

Barneidrettens banesesong ble avsluttet i Moss på lørdag med Salmingkarusell nr. 7. Mange FIF-utøvere deltok, og det var flott å se at de har beholdt en stabil og god form helt til siste slutt. Det ble oppnådd en rekke gode resultater. Av de vil vi trekke trekke fram Kamille Marie Nes som fikk bestenotering i alle 4 øvelser J-9: 60m, 600m, kule og lengde. Det samme gjorde Elias Persen i G-9. August Sandnes var ikke snauere enn at han fikk 3 bestenoteringer og et nestbest notering i G-8 i samme øvelser. Jamila Isman J-12 viser stabil styrke og vant sine 3 øvelser:  høyde med 1.25m, spyd med 16.29m og 60m med tiden 9.51 sek. Dina Rosenvinge Aasen viste solide sprinttakter da hun vant 60m J-11 med den utmerkede tiden 9.40 sek. Når det gjelder øvrige resultater viser vi til:

 Resultatlister her

 

Jamila Isman i høyde


August Sandnes spurter inn på 600m



Fredrikstads Bratteste lørdag 16 september 2017

Postet av Fredrikstad IF den 17. Sep 2017

Under flotte forhold fullførte 10 stk Fredrikstad bratteste. Det var ingen som stilte på den korte distansen, men alle tok 1710m

 Det var den 12 år gamle Herman Aarebrot som dro inn seieren.


RESULTATER FREDRIKSTAD BRATTESTE 2017
Plass Navn Klubb Tid
1 Aarebrot, Herman Fredrikstad IF 6.59.3
2 Krogsrud, Lars   7.03.5
3 Nilsen, Jørn   7.18.3
4 Hauge, Lars Greåker IF 7.20.0
5 Eilertsen, Jon   7.20.7
6 Aarebrot, Egil NyVon 7.28.5
7 Sletner, Trond   7.40.7
8 Nicolaisen, Audun Fredrikstad IF 7.55.2
9 Langebekk, Tor E Fredrikstad IF 8.22.4
10 Gumther, Aksel R.IF 8.38.3







Oslo maraton lørdag 16. september 2017

Postet av Fredrikstad IF den 16. Sep 2017

Mange gode resultater for FIF under dagens Oslo maraton. Beste plassering fikk Steinar Angelskår som ned 3:47:43 ble nr 3 i klasse 65-69 (og satte ny personlig rekord samtidig), her i ett bilde fra Fredrikstadmarka Rundt 2014.


Resultater

10 for Grete
Leni Wilhelms Torp, K50-54, 48:25, nr 193 i dameklassen, nr 15 i klassen
Hilde Wang-Erlandsen, K60-64, 1:02:50, nr 1376 i dameklassen, nr 19 i klassen

Jan Marius Gathen, M24-34, 40:13, nr 200 i herreklassen, nr 75 i klassen

Halvmaraton
Marie Grønneberg, K40-44, 1:32:10, nr 46 i dameklassen nr 6 i klassen
Anne-Lene Frølandshagen, K50-54, 2:18:52, nr 2168 i dameklassen, nr 189 i klassen

Gabriel Ingebretsen, M24-34 1:25:55, nr 210 i herreklassen, nr 113 i klassen
Knut Magne Furuheim, M55-59 1:29:14, nr 356 i herreklassen, nr 7 i klassen
Ole Christian Lier, M50-54 1:37:24, nr 836 i herreklassen, nr 66 i klassen
Knut V Andersen Norway, M55-59 1:52:20, nr 2366 i herreklassen, nr 116 i klassen

Maraton
Steinar Angelskår, M65-69, nr 3:47:43 i herreklassen, nr 708 3 i klassen
Terje Svensson, M55-59, 4:00:12, nr 980 i herreklassen, nr 43 i klassen

Arrangørens hjemmeside : Oslo maraton, se alle resultater her.

Fornøyde løpere fra gruppe 6, Marie, Knut Magne og Ole Christian.




Husk Fredrikstads Bratteste lørdag 16. september!

Postet av Fredrikstad IF den 13. Sep 2017

Førstekommende lørdag er det klart for den 4. utgaven av motbakkeløpet Fredrikstads Bratteste. 

Møt opp og bli med på løpsmoro i motbakke!


Løpet er åpent for alle løpere og det koster kun kr. 50,- delta. Påmelding og kontant betaling ved oppmøte på løpsdagen, fra kl. 12:30 ved Steinerskolen (Gunbjørgsvei 1, 1664 Rolvsøy).

Det er 2 løyper, en på 1000 meter for aldersklassen 13-15 år og 1710 meter for øvrige løpere. Starten for 13-15 år er ved Rekustad Skole, 710 meter fra starten. Lang løype har start ved Steinerskolen. Klasseinndelingen er gutt og jente 13-15 år og damer og herrer eldre enn 15 år. Det er fellesstart.

Målgang er ved vanntårnet etter bakkene opp mot Skihytta. IDe som har løpt Fredrikstad maraton vil kjenne igjen første del av Fredrikstads Bratteste som den tyngste delen av Fredrikstad maraton).

Klasse 13-15 starter kl. 14:00, øvrige starter 14:30

Sekretariatet er ved Steinerskolen - Gunbjørgsvei 1, 1664 Rolvsøy

Parkering ved Steinerskolen og annen offentlig parkering i området (Rekustad skole) Spørsmål? Kontakt Ulf Reffsgård på 91669442.

Løypa (den lengste) har en høydeforskjell på 77 m. Se løypekart her: Løypekart.

Løpets egen medalje til alle som fullfører.

Mer informasjon samt resultater og bilder fra tidligere år finner du på løpets egen hjemmeside - Fredrikstads Bratteste.




Markadagen 2017 - søndag 24 sept kl 1100-1400

Postet av Fredrikstad IF den 11. Sep 2017

Flere idretter ønsker folk ut i Fredrikstadmarka og tilbyr demonstrasjon/forsøk på ulike idretter. Merk datoen, del/inviter venner!

Mer info kommer!



LUCID DREAM-dugnad. Meget god FIF-innsats.

Postet av Fredrikstad IF den 9. Sep 2017

FIF har lagt ut kiometervis med kabler - her drenerer Tore, Tom, Ulf og Svein slik at løypa, som skal benyttes 12-15 sep, blir best mulig å gå i.


Arrangøren er kjempegodt fornøyd med innsatsen vi har lagt ned og nå ligger alle strømkabler klare ved den 2 km lange løypa hvor man skal gå. Det skal bli en spektakulær lyd- og lysopplevelse.

Les mer om LUCID DREAM og se video i Fredrikstad Blad.

Se også http://www.luciddream.no/#home



Barneidrettens dag i Østfoldhallen

Postet av Fredrikstad IF den 9. Sep 2017

Fredrikstad IF hadde mange barn innom for å prøve hekkeløp. Håper det ga mersmak og at vi rekrutterte noen nye aktive utøvere.

Lørdag 9. september be Barneidrettens dag gjennomført og over 30 idretter ble presentert.

Se artikkel i Fredrikstad Blad



Bli med og løp i Fredrikstad for en god sak (20 maraton på 20 dager)

Postet av Fredrikstad IF den 6. Sep 2017

 Vi har fått denne melding fra Lars Ludvigsen i RightToPlay og oppfordrer de som kan til å bli med på søndag!

Jeg jobber med den veldedige organisasjonen Right to Play, og etter prosjekt der daglig leder Jimmy Vika skal løpe 20 maraton på 20 dager i 20 byer i hele Norge, for å samle inn penger til jenter i Midtøsten sin rett til utdanning. Jimmy håper at ditt idrettslag vil være med på å løpe deler av maratonen når han kommer til Fredrikstad Dere kan løpe én runde, flere runder eller hele maratonen, det er helt opp til dere.

 Jimmy kommer til Fredrikstad førstkommende lørdag 9. September, og vil løpe fra Quality Hotel Fredrikstad mellom kl. 11-15. Det er ingen påmelding, alt dere trenger å gjøre er å bli med på festen, løpe eller gå så langt dere vil, registrere antall runder etter endt løp og betale en deltakeravgift på 50 kroner. For hver runde dere løper støtter lokale bedrifter Right To Play med en donasjon til prosjektet, så her håper vi at så mange som mulig vil være med! Dere kan dukke opp når som helst i tidsperioden han løper. (Les mer om etappe Fredrikstad her.)

Det er også gratis for barn og unge under 16 år å være med. Håper dere er interesserte i dette?

 Les mer om prosjektet og hvordan dere kan bidra på www.202020.no

 

Dette er etappene:

Etappe 1: Svalbard 28.august

Etappe 2: Alta 29.august

Etappe 3: Tromsø 30.august

Etappe 4: Bodø 31.august

Etappe 5: Stjørdal 1.september

Etappe 6: Trondheim Maraton 2. september

Etappe 7: Ålesund 3.september

Etappe 8: Sogndal 4.september

Etappe 9: Bergen 5.september

Etappe 10: Stavanger 6.september

Etappe 11: Kristiansand 7.september

Etappe 12: Arendal 8.september

Etappe 13: Langesund 9.september

Etappe 14: Fredrikstad 10.september

Etappe 15: Drammen 11.september

Etappe 16: Holmestrand 12.september

Etappe 17: Gjøvik 13.september

Etappe 18: Hamar 14.september

Etappe 19: Kolbotn 15.september

Etappe 20: Oslo Maraton 16.september

 

På vegne av Right to Play.

Med vennlig hilsen

Lars Ludvigsen Isobar Norge AS 



Resultatliste Salmingkarusell 6

Postet av Fredrikstad IF den 5. Sep 2017

Her kommer resultatlistene fra dagens Salmingkarusell:


Resultatliste - Komplett Salming 05092017 Lisleby.pdf



Tidskjema Salmingkarusell 6

Postet av Fredrikstad IF den 4. Sep 2017

Her kommer tidskjema for Salmingkarusell 6, som arrangeres tirsdag 5.9.2017


Tidskjema karusell 5.9.2017.xlsx



Drammensmaraton 3. september 2017

Postet av Fredrikstad IF den 3. Sep 2017

Fin deltagelse fra FIF på halvmaraton under dagens Drammensmaraton. Best ble Hege Gathen med 1:40:53, noe som holdt til 5. plass i klasse 50-54.

Resultater halvmaraton

Hege Gathen, nr 5 i klasse K50-54, 1:40:53
Kjell-Arne Johansen, nr 4 i klasse M60-64, 1:43:53
Terje Svensson, nr 18 i klasse ;55-59, 1:46:48
Ulf Reffsgård, nr 19 i klasse ;55-59, 1:46:55
Steinar Angelskår, nr 2 i klasse M65-69, 1:48:02


Alle resultater : Drammenmaraton resultater

Fornøyde løpere etter målgang




Bronse til Kristoffer Persen i UM

Postet av Fredrikstad IF den 3. Sep 2017


Under UM friidrett på Fana Stadion i Bergen, tok Kristoffer Persen en flott bronsemedalje på 200m G-17 med tiden 23.12 sek. bare et fattig hundredel bak sølvmedaljen som gikk til Fredrik Selliken fra Sandnes IL. Vinner ble Tomasz Siemieniuch med tiden 22.56 sek. Han også fra Sandnes IL som er i ferd med å etablere seg som landets ledende løperklubb.

Nils Christian Christensen satte en fin personlig rekord på 800m med tiden 2.04.77 min.

Kristoffer sin bronse ble eneste medalje til FIF i dette mesterskapet selv om flere var nære på med gode resultater. Sondre Nygaard Grini tok en fin 4. plass i diskos G-15 med 36.77 m bare snau halvannen meter fra medalje selv med 3 ugyldige kast. Anniken Aarebrot løp en sterk 800m i J-15 og tiden 2.20.31 min. holdt til en femteplass. Kristoffer Persen løp inn til en 6. plass på 100m G-17 med tiden 11.55 sek. og Nils Christian Christensen satte personlig rekord på 800m med tiden 2.04.77 min. Det holdt til en 7. plass i G-15. Samme plassering ble det på 1000m stafett G-15/16. Oppsummert var det en godkjent innsats av en relativt liten FIF-tropp.  



Marlen Aakre på Universiaden

Postet av Fredrikstad IF den 2. Sep 2017

Universiaden er et student OL. I år ble det arrangert i Taipei, Taiwan. Det er et stort mesterskap hvor deltagere fra ulike land og idretter deltar. Norge hadde ni utøvere med i friidrett under Universiaden, hvor en av de var vår egen Marlen Aakre. 


Aakre deltok på 400m hekk. Hun løp inn til en 3.plass i forsøks heatet, 16.plass totalt med tiden 60.44. En 3.plassen i heatet hadde tatt henne videre til semifinalen (3 første i mål +4 beste tider), men semifinalen ble dessverre avlyst. En finale (1. i mål + 2 beste tider) ble derfor for tøft. Aakre følte selv formen var der, og var klar for å løpe fort, så ble dermed veldig skuffet og lei seg for at hun ikke fikk vist det når alt lå til rette for det. 


Til tross for dette forteller Marlen at det har vært en fantastisk tur og at hun er utrolig takknemlig for at hun fikk muligheten til å delta. Selv om resultatene ikke sto til forventningene syntes hun det har vært det beste friidretts stevnet hun har deltatt på. 




Skiløpet 2. september 2017

Postet av Fredrikstad IF den 2. Sep 2017

God deltagelse og flotte resultater fra FIF under dagens Skiløpet.Marie Gønneberg ble beste dame på 10 km med tiden 42:09. Klasseseier ble det også til Tina Bergstrøm og Knut Magne Furuheim.


Resultater 10 km

Marie Grønneberg, K40-44, 42:09, nr 1 i klassen.
Tina Bergstrøm, K50-54, 47:11, nr 1 i klassen.
Leni Wilhelms Torp, K50-54, 49:18, nr 2 i klassen.

Knut Magne Furuheim, M55-59, 41:48, nr 1 i klassen.
Henrik Landeklint, M40-44, 41:24, nr 6 i klassen.
Ole Christian Lier, M50-54, 43:49, nr 8 i klassen.

FIF gratulerer!


Løpet hjemmeside: Skiløpet. Alle resultater: Resultater Skiløpet.

De 2 beste i klasse 50-54 på vei hjem, utvilsomt godt fornøyde med dagens løp!



Fredrikstadmarka Rundt

Postet av Fredrikstad IF den 2. Sep 2017

Det er i skrivende stund kun 6 uker igjen til årets utgave av Fredrikstadmarka Rundt - det 44.i rekken!, Vi håper vi får se mange på starstreken og mange tilskuere , slik som på bildet fra Fredrikstadmarka Rundt i 2011.

Flere av dere har sikkert prøveløpt traseen i sommer og sett at det er skogsarbeider i den nordligste delen av løypa. Det er fra vending etter ca 9 km i en strekning på noen hundre meter.  Slik det er akkurat nå er ikke denne delen av traseen fin å løpe i, men det er ennå god tid igjen til løpet.  Vi har god dialog med grunneier og håper å få løypa klar til løpet. Som en sikkerhet arbeider vi også med alternativ trase for denne delen av løypa. Mer informasjon om dette vil bli lagt ut her og på vår facebook-side "Lange løp i Fredrikstad".

Uansett trase, løp blir det og påmeldingen godt i gang! Du kan melde deg på her: påmelding.

Startlister finner du her: startlster.

Mer informasjon finner du på løpets egen hjemmeside, Fredrikstadmarka Rundt.




7 utøvere til UM

Postet av Fredrikstad IF den 1. Sep 2017

I helga går UM av stabelen på Fana stadion i Bergen. FIF stiller med 7 jenter og gutter. Stevnet går over 3 dager.

Du finner livestream på hjemmesiden for stevnet, her.


Dag 1 var flere av FIFs deltakere i aksjon. Kristoffer Persen, G-17, vant forsøket på 100m med tiden 11.47 og gikk videre til finalen. Der endte det med en 6.plass på tiden 11.55, ikke langt bak vinnertiden som var 11.15. 

Johanna G. Vevelstad, J-16, satte personlig rekord på 100m med tiden 13.08, og var kun 6/100 fra finaleplass. 

Sondre N. Grini, G-15, fikk 4.plass i diskos med kastet 36.83, som kun var snaue 1,5 meter fra bronsekastet. 

Victor Andresen, G-16, løp inn på tiden 45.97 på 300m hekk. 

Joachim Teleb, G-15, ble dessverre disket på 100m grunnet tyvstart. 

Victor med et flott hekkeløp. 


Janne løper inn til ny pers på 100m. 



Det var både fornøyde og ikke fullt så fornøyde ungdommer etter første dag, men enda 2 dager igjen å hevde seg på. 


Resultatlister finner du her.