Tilbake i organisert trening

Postet av Fredrikstad IF den 13. Mai 2020

 

Av Rolf B. Gundersen (tekst og foto)

og Jens Petter Wold (foto)

Gradvis, steg for steg, er FIF tilbake til organisert trening. Aktivitetene skjer innenfor de strenge bestemmelsene for smittespredning. Det er fritt fram for løping i grupper på 20 dersom avstanden mellom utøverne er en meter. I tekniske øvelser er det sterke begrensninger når det gjelder berøring av redskaper. Lengdehopp er tillatt mens høyde kun kan utføres dersom man lander på eget underlag. Altså et stykke vei å gå, men det går sakte men sikkert i riktig retning. Mellomdistansegruppa trener i Bjørndalen, mens de øvrige er på Sentralidrettsanlegget på Lisleby. Invitasjon til første stevne er allerede gått ut. Det er Ullensaker/Kisa som åpner opp på Jessheim 23. og 24. mai med et arrangement tilpasset retningslinjene for smittevern. FIF sender noen utøvere dit. De begynner å bli litt sultne på konkurranser og resultater nå. Se også egen sak om avtale med Fredrikstad kommune.

 0 Kommentar

Fredrikstad IF og coronasituasjonen

Postet av Fredrikstad IF den 13. Mai 2020

Vi har snakket med Idrett i Fredrikstad kommune og det kan nå gis tillatelse til 2 grupper  med 20 i hver gruppe samtidig på Lisleby. Men viktig at vi holder avstand på 1 meter.

Det er også viktig av vi bruker desinfiseringsmiddel på utstyr etter bruk. Dette er viktig at alle som bruker utstyret må gjøre etter endt trening. 

Det er satt inn desinfiseringsmiddel i utstyrsboden for vask av utstyr etter bruk.

  

Treningstider og antall må man sjekke med hver enkelt trener/oppmann i sin respektive gruppe.

 

Foreløpig kan vi ikke åpne for bruk at styrkerom og garderober på FIF huset. Vi avventer her nærmere beskjed fra myndighetene om når vi kan åpne.

 

Helge S


0 Kommentar

Vårlotteriet

Postet av Fredrikstad IF den 1. Mai 2020

Leveringsdato og trekningen av vårlotteriet er utsatt inntil videre.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline