Ida tok sats

Postet av Fredrikstad IF den 13. Feb 2017

Norges største innendørsstevne, Tyrvinglekene, ble arrangert i helgen med om lag 1.000 deltakere. FIF deltok med en tropp på tjue utøvere som hevdet seg godt i flere øvelser. Høyest rager nok Ida Breigan som i konkurranse med flere titalls utøvere fra hele landet, tok med seg medaljer i alle øvelser hun stilte i: 3 gull og 1 sølv i klassen for Jenter 13 år. I lengdekonkurransen var hun hele tiden i ledelsen og tilslutt sprengte hun grenser med et vinnerhopp på hele 5.02 meter. 60 meter vant hun med klar margin og tiden 8.24 sek. 200 meter vant hun med ett sekunds forsprang og tiden 26.87 sek. På 60 meter hekk ble det sølv og annenplass med tiden 9.93 sek. bare 3 hundredeler fra å ta sin fjerde strake.

Av sterke sprintresultater er det verdt å merke seg Didrik Grøm i klassen Gutter 15 år. På 200 meter løp han strålende og vant på den magiske tiden 23.99 sek.

Kristoffer Persen i klassen Gutter 17 år forbedret sin personlige rekord på 200 meter med det halvt sekund. Med den sterke tiden 23.17 sek. tok han en flott tredjeplass i en meget jevn konkurranse. På 60 meter ble det fjerdeplass med tiden 7.36 sek.

Nils Christian Christensen seiret på 800 meter Gutter 15 år med tiden 2.12.18 min. Han var uten konkurranse og løp mesteparten av distansen i ensom majestet. Hyggelig var det at han fikk følge av klubb- og treningskameraten Joachim Teleb på annenplass. På samme distanse løp Katinka Vaag Prestøy inn til en annenplass i Seniorklassen med tiden 2.25.43 min. Det samme gjorde Annikken Aarebrot med tiden 2.29.04 min. i klassen Jenter 15 år. August Flø løp 3000 meter på 8.38.85 min. som holdt til en tredjeplass.