Sesongstart for karusellstevnene

Postet av Fredrikstad IF den 10. Mai 2018

FIF-løperne Benjamin Hoff (26) og Syver Buskoven (63) får de siste instruksjonene før startskuddet går på 600 meter Gutter 8 år.  Etter et flott løp endte de på henholdsvis første og tredjeplass i feltet.

Salmingkarusellen er en uformell friidrettskonkurranse for barn i alderen 8-12 år. Den bærer navnet etter samarbeidspartneren for disse stevnene. De arrangeres i østfoldbyene på omgang gjennom sesongen. Salmingkarusell 1 startet altså nå i Moss med bred deltakelse. I det flotte sommerværet ble det et meget vellykket stevne på Melløs. FIF stilte med en større kontingent jenter og gutter som hevdet seg godt med mange flotte resultater. Disse stevnene har allsidighet som et mål, og alle må gjennomføre et løp, et hopp og et kast. I tråd med rettingslinjene for barneidrett, er det ingen rangering i de tre yngste klassene. Alle får medaljer etter fullført konkurranse.

Et knippe Gutter 12 var godt fornøyd med sine resultater i årets første karusellstevne. Fra venstre: Casper Landberg, Vetle Gulaker, Marius Persen, Linus Brandbu-Lien, Vincent Richard Johansen og Audun Pettersen Nordby.

Aurora Ellefsen, Dina Rosenvinge Aasen (28) og Hermine Ellefsen (36) jubler etter en feiende flott 60 meter Jenter 12 år.

Elias Persen (30), Eirik Bustgaard (29) og Håkon Andresen (37) i Gutter 10 år syntes det var gøy med stevne på utendørsbane igjen.

Sara Sofie Svanevik, Eline Gudbrandsen (31), Thia Amalie Aas Johansen (64) og Ella Mass Leine puster ut på gresset etter en flott 600 meter Jenter 10 år.