Seniorlaugets stipend til Anniken og Didrik

Postet av Fredrikstad IF den 17. Des 2018

Seniorlauget i FIF er veteraner og tidligere aktive som er med og bidrar til klubbens drift. Noen midler fra laugets aktiviteter er besluttet benyttet til økonomisk støtte i form av stipend til lovende, unge utøvere under 18 år. Stipendet på kr. 5.000 er øremerket til bruk i treningsarbeidet og til utstyr eller andre utgifter knyttet til utøverens aktiviteter. Laugets ønske er å bidra økonomisk til videre satsing for unge, fremadstormende utøvere.

Stipend til Anniken Aarebrot

Anniken satser på mellomdistanse. Hun har hatt en flott utvikling i år som ble kronet med en fortjent sølvmedalje på 800m i Ungdomsmesterskapet med tiden 2.13.95 min. Anniken betegnes som treningsvillig, pliktoppfyllende og konkurransevillig. Hun er både tøff og taktisk klok og blir en spennende utøver å følge videre til glede for FIF.

Stipend til Didrik Grøm

Didrik er en meget lovende sprinter med et stort talent. I inneværende sesong har han satt personlige rekorder på alle sprintdistansene med: 7.33 sek. på 60m, 11.05 sek. på 100m og 22.75 sek. på 200m. Han har store utviklingsmuligheter og det er et ønske at stipendet skal motivere til bevisst satsing fremover.

Rolf B. Gundersen (tekst og foto)
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline