Flott FIF-innsats i Sparebanklekene

Postet av Fredrikstad IF den 13. Mai 2019

Henrik Elias Karlsen i klassen Gutter 10 år ble best i fire øvelser og kastet liten ball hele 38.69m.

Stevnene kommer på rekke og rad utover, og søndag gikk Sparebanklekene av stabelen i Askim. Selv om sterk motvind preget resultatene, kom FIF-ungdommene hjem med mange flotte plasseringer. Verd å merke seg 10-årige Henrik Elias Karlsen som stilte i 4 øvelser; 60m, 600m, lengde og liten ball og ble best i samtlige. Spesielt flott var resultatet 38.69m med liten ball som var hele ti meter foran nestemann. Elias Persen i Gutter 11 år var ikke snauere enn at han  ble bestemann i de 3 øvelsene han stilte; 60m, lengde og liten ball. Ian Beck van Dortmont hoppet hele 1.41m i høyde som holdt til seier i klassen Gutter 13 år tett fulgt av lagkamerat Robin Agard som hoppet 1.36m. Ian vant også 60m. Caroline Vangsnes i klassen Jenter 11 år rasket også godt med seg av premier med førsteplasser på 60m og 600m, og annenplasser i lengde og liten ball. Dina Rosenvinge Aasen var uten konkurranse i klassen Jenter 13 år på 60m, lengde og kule. Jamila Isman i klassen Jenter 14 år hoppet flotte 1.41m i høyde og ble nummer 2 i lengde og nummer 3 på 600m. Anniken Aarebrot sesongdebuterte på 800m ute i ensom majestet. Tiden 2.19.79 min. er absolutt godkjent under rådende forhold, og viser at hun er i rute for større oppgaver.