Gardar Fridriksson tok bronse under Jr.NM i Byrkjelo

Postet av Fredrikstad IF den 24. Aug 2015

Gardar Fridriksson fikk til et godt førstekast i forrige søndagens spydfinalen under Jr.NM i Byrkjelo.
Kastet ble målt til 61,70m, som holdt til tredjeplass. De andre medaljene i klassen M22 gikk til Vetle Brunvatne, Søgne IL med et kast på 67,69m på 1.plass og Vebjørn Bottenvik, Bryne Friidrettsklubb på 63,31m på 2.plass. Gardar har for øvrig pers på 67,65m, som han satt i 2013.

FIF avsluttet Jr.NM med å stille et lag på 1000m stafett for M19, der Ulrik Sæther Langvik (100m), Thomas Svendsen (200m), Didrik Seland (300m) og Jørgen Høiden (400m) løp for FIF. De forbedret tiden fra i fjor med over ni sekunder og løp inn til en flott 5.plass med tiden 2.03,25. Det var det samme laget, som stilte opp på Jr.NM i Fredrikstad i fjor, da de løp inn på tiden 2.12,36. Det skal bli spennende å se hva dette laget kan få til på deres siste stafett i denne årsklassen på Jr.NM i Brandbu til neste år.