Postet av Hans-Erik Sand den 29. Mai 2016

12 utøvere fra FIF stilte i årets Romeriksleker på Lillestrøm. De kom hjem med 1 gull, 2 sølv og 1 bronsemedalje.

Som i fjor, kom familien Persen med fullt mannskap som vil si hele 4 brødre som alle var med på flere ulike øvelser.

De som deltok på søndagen var kanskje ikke like heldig med været som de som deltok på lørdag. Det var en kald og fuktig dag med innslag av kraftige regnbyger, men utøverne så ikke ut til å holde noe igjen av den grunn.

Lengde hopperne sto for tre av medaljene denne gang. Heidi Gustavsen (J18/19) hoppet 5,17 som var nok til ta FIF sin eneste 1. plass. Av gutta var det Viktor (G18/19) og Viktor (G15) som stakk av med hver sin 2. plass (Sand og Andresen). Viktor Andresen tok i tillegg en fin 3. plass på 100m hekk med tiden 16,20 som også er under UM kravet. UM er da sikret i denne øvelsen.

FIF stilte også med en solid gjeng på 400m. Jørgen Høiden og Didrik Seland (begge G18/19) var på plass, hvor Jørgen løp på den gode tiden 50,78 som var nok til en 6. plass i et felt med mange gode løpere. Marlen Aakre (KS) kom nesten direkte fra et internasjonalt stevne i Belgia (IFAM Outdoor) hvor hun løp 400m hekk. Fikk der en 2. plass i sitt heat med tiden 1.00.08. Tiden var dessverre ikke god nok til å hevde seg helt i toppen denne gang. På Romerikslekene løp hun derimot 400m uten hekk og endte på en 4. plass etter en lang helg på reisefot.

Andre FIF utøvere som deltok var Aurora Johansen (J13) 13. plass 600m og Jamila Ismal (J11).