Fredrikstadmarka Rundt søndag 9. oktober 2016

Postet av Fredrikstad IF den 9. Okt 2016

Rett etter start i årets Fredrikstadmark Rundt og Ozzy Gurung (nr 661, nr 2 til slutt) og Sondre Fylling (nr 790, vinner herreklassen) har allerede lagt seg i front.

Det var fine løpsforhold i marka under løpet. Det var tørt og fint, men kjølig og en sur nordavind gjorde at "kun" 188 fullførte årets Fredrikstadmark Rundt.

Eldbjørg Moxnes fra OSI Friidrett var raskeste dame i den 20 km lange løypa. Hun vant med tiden 1:24:46.

Dorte Foss, Raufoss IL tok 2. plassen med tiden 1:29:04 mens Marie Grønneberg fra arrangørklubben tok en fin 3. plass med tiden 1:29:52.

Sondre Fylling, Team Fokus Ski, over målstreken til tiden 1:15:10.

Ozzy Gurung fra Fredrikstad IF er fornøyd med innsatsen og plasseringen, 2. plass og tiden 1:17:07 er meget bra!

Øyvind Wang fra Skibotn IL tok 3. plassen på 1:18:25.

Barneløpet var som vanlig populært. I år var 45 barn med på runden rundt FIF-huset.