Medaljedryss på FIF i Veidekkelekene

Postet av Fredrikstad IF den 24. Jun 2019

Elias Persen fikk med seg hele 5 medaljer, 3 gull og 2 sølv, hjem fra Veidekkelekene på Lillehammer

FIF deltok i Veidekkelekene på Lillehammer med 37 utøvere i helgen. Stevnet gikk over fire dager, og er en årviss foreteelse i OL-byen. De var ikke snauere enn at de forsynte seg med hele 44 medaljer i konkurransene på Stampesletta. For FIF sin del, er dette den største medaljehøsten noen gang i dette stevnet. De fordelte seg på 14 gull, 15 sølv og 15 bronse. Gode prestasjoner utløste personlige bestenoteringer over en lav sko. Gullvinnerne er: Ida Breigan (3), Elias Persen (3), Kristoffer Persen (2), Dina Rosenvinge Aasen, Emma Skibstad Bekkevik, Fredrik Persen, Viktoria Magnussen, Synne Pedersen og Didrik Grøm. Elias Persen i klassen Gutter 11 år ble den store medaljesankeren med 5 medaljer: 3 gull og 2 sølv. Det er grunn til å framheve den flotte 100 meteren til Ida Breigan på den utmerkede tiden 12.12 sek. og ny personlig bestenotering. Likeledes den solid gjennomførte 800 meteren til Emma Skibstad Bekkevik på tiden 2.19.66 min. som er en personlig rekordforbedring på 2 sekunder. På 200 meteren leverte to av våre sprintere tider som er personlige bestenoteringer. Kristoffer Persen løp på 22.12 sek. og Didrik Grøm på 22.37 sek. Begge var altså vinnertider i respektive klasser. Jevnt over gode prestasjoner av alle med en rekke flotte resultater som det vil føre for langt å referere her. Vi viser til en fyldig resultatliste.

Turen til Lillehammer har også en sterk sosial profil basert på trivelig samvær over en langweekend. Godt tilrettelagt av en entusiastisk foreldregruppe, ble det både utflukter til olympia-anlegg og andre severdigheter. Mellom slagene ble det servert både taco og andre populære retter. Deretter var kakebordet dekket. Senere sto kortspill og annen underholdning på programmet før leggetid.  Alt i alt kunne man konkludere med en meget vellykket tur - så vel idrettslig som sosialt.