Nora på 4.plass i Finland

Postet av Rolf Gundersen den 5. Aug 2020

I det internasjonale stevnet Espoo Motonet GP i Finland, løp Nora Wold inn til en fjerdeplass på 400m hekk med tiden 58.77 sek. Det er snaut halvannet sekund bak hennes årsbeste og personlige bestenotering. Hun syntes å ha god kontroll på annenplassen da oppløpet begynte, men ble passert av to løpere i avslutningen. Seieren gikk likevel til Norge da Line Kloster løp inn på tiden 57.96 sek. Hun tok tidlig kontrollen i et felt som talte sju deltakere. I et godt gjennomført løp, beholdt hun ledelsen helt inn. Vinner i Espoo ble også en annen norsk hekkeløper. Vladimir Vukicevic tok en overbevisende seier på 110m hekk med den glimrende tiden 13.48 sek. som er det raskeste løpet av en nordmann noensinne. Dessverre var medvinden litt for sterk +2.6 for godkjenning. Men likevel - flott levert.

Av Rolf B. Gundersen (tekst og arkivfoto)