Bronse til Kristoffer Persen i UM

Postet av Fredrikstad IF den 3. Sep 2017

Under UM friidrett på Fana Stadion i Bergen, tok Kristoffer Persen en flott bronsemedalje på 200m G-17 med tiden 23.12 sek. bare et fattig hundredel bak sølvmedaljen som gikk til Fredrik Selliken fra Sandnes IL. Vinner ble Tomasz Siemieniuch med tiden 22.56 sek. Han også fra Sandnes IL som er i ferd med å etablere seg som landets ledende løperklubb.

Nils Christian Christensen satte en fin personlig rekord på 800m med tiden 2.04.77 min.

Kristoffer sin bronse ble eneste medalje til FIF i dette mesterskapet selv om flere var nære på med gode resultater. Sondre Nygaard Grini tok en fin 4. plass i diskos G-15 med 36.77 m bare snau halvannen meter fra medalje selv med 3 ugyldige kast. Anniken Aarebrot løp en sterk 800m i J-15 og tiden 2.20.31 min. holdt til en femteplass. Kristoffer Persen løp inn til en 6. plass på 100m G-17 med tiden 11.55 sek. og Nils Christian Christensen satte personlig rekord på 800m med tiden 2.04.77 min. Det holdt til en 7. plass i G-15. Samme plassering ble det på 1000m stafett G-15/16. Oppsummert var det en godkjent innsats av en relativt liten FIF-tropp.