Godkjent avslutning i Världsungdomsspelen

Postet av Fredrikstad IF den 2. Jul 2018

Världsungdomsspelen på Nya Ullevi i Gøteborg ble avsluttet søndag. Utover det som tidligere er omtalt her, leverte flere utøvere gode resultater selv om pallplassene uteble. Igjen var det friskusen Herman Aarebrot som gjorde seg bemerket i klassen Gutter 13 år. Blant 33 utøvere på 1500 m, løp han inn til en flott 5. plass og ny personlig rekord med tiden 4.36.06 min. Han fikk følge av storesøster Anikken J17 som vant sitt heat på 800 m med ny personlig rekord 2.18.11 min. Det holdt til en 9. plass totalt blant 46 deltakere. Hun noterte seg også for personlig rekord på 400 m med tiden 59.08 sek. og nok en 9. plass. Astrid Reknes J14 gjorde også sine saker bra med personlig rekord på 800 m med tiden 2.23.92 min. Det ble en flott 9. plass blant 47 deltakere.

Nora Wold løp 400 m på 56.38 sek. som holdt til en 7. plass. Marlen Aakre løp på 57.13 sek. og inn til en 11. plass. Hun ble nr. 8 på 100 m hekk på tiden 14.48 sek. Kristoffer Persen kom til finalen på 100 m G19. Der endte han på 9. plass med tiden 11.33 sek. På 200 m fikk han tiden 23.03 sek. Nils Christian Christensen løp igjen en god 400 m på tiden 52.38 sek.

For den som vil studere en rekke gode friidrettsprestasjoner, henviser vi til komplett resultatliste på VU-spelens hjemmeside.