5 stafett-KM til FIF

Postet av Fredrikstad IF den 5. Sep 2018

Kristoffer Persen veksler med Nils Christian Christensen på 4x100m i stafett-KM på Melløs Stadion.

Det var tildels pinlig mager deltakelse i stafett-KM i aldersbestemte klasser som ble avviklet på Melløs Stadion i dag med Moss IL som arrangør. FIF tok 5 mesterskap med seg hjem – 3 av disse uten konkurranse da de var alene deltakere. I tillegg ble det en sølv og en bronsemedalje. Selv hederlig innsats og gode prestasjoner kan ikke bortforklare det faktum at medaljene hadde smakt bedre med reell konkurranse.

På 4x60m stafett Jenter-11/12 år tok, på bildet fra venstre: Hermine Ellefsen, Ingrid Westberg, Dina Rosenvinge Aasen og Aurora Ellefsen en flott førsteplass og gull med tiden 36.83 sek. foran Moss IL og Sarpsborg IL. Aurora, Hermine og Ingrid løp også inn til sølv på 3x800m

I klassen Gutter 17/18/19 løp, på bildet fra venstre: Didrik Grøm, Nils Christian Christensen, Joachim Teleb og Kristoffer Persen inn til førsteplassen og gull på 4x100m med tiden 45.51 sek. Det gir gode 11.5 sek. i snitt på hver 100m. Det er slett ikke dårlig med en mellomdistanseløper på laget. Sarpsborg IL tok sølv.

Fra venstre: Marius Persen, Vetle Gulaker, Ian Dortmont og Vincent R. Johansen leverte respektabel innsats på 4x60m stafett Gutter-11/12 og kapret bronsemedaljene med tiden 37.46 sek. ett sekund etter vinnerne i Moss IL.