Gode FIF-resultater i Norgeslekene

Postet av Rolf Gundersen den 26. Jan 2020

Ida Breigan startet sesongen på best mulig vis da hun vant 200m på ny bestenotering 25.19 sek. Løpet i Norgeslekene er hennes første start i år. Allerede nå setter hun standard med et resultat som er helt i toppklasse. I et solid gjennomført løp parkerte hun konkurrentene og var hele 2.3 sekunder foran neste på resultatlista. Det kan bli spennende i fortsettelsen, også med tanke på andre øvelser.

Konkurransevillige Jamila Isman J-15 deltok i hele 5 øvelser og noterte seg for flere personlig bestenoteringer. Øverst rager nok resultatet i høyde med 1.55 m og økning på 3 cm i forhold til tidligere notering. Det holdt til en andreplass. Hun fulgte opp med seier og pene 9.91 sek. på 60m hekk. Videre ble det andreplass i lengde med 4.53 m og avslutningsvis femteplasser på 200m med tiden 28.15 sek. og på 60m med tiden 8.55 sek. Hun fortsetter å imponere. Karine Magnussen løp 60m hekk på 10.28 sek. som ga henne en tredjeplass og personlig bestenotering.

På 800m ble det levert flere gode løp. Anniken Aarebrot vant i klassen KS (kvinner senior) med tiden 2.21.58 min. Ungguttene stormer fram og stilte i klassen MS (menn senior). 16-årige Aaron Johannes Augensen Kristiansen løp inn på tiden 2.12.66 min. som holdt til en tredjeplass foran den ett år eldre lagkameraten Numan Khogyanai som fikk tiden 2.14.37 min. Esther Olivia Pedersen J-15 vartet opp med en fin andreplass på den gode tiden 2.25.60 min.

På 600m J-14 gjorde tvillingene Aurora Ellefsen (1.47.37), Hermine Ellefsen (1.54.60) og Ingrid Westberg (1.57.05) rent bord. På samme distanse løp Vetle Aleksander Gulaker G-14 inn til andreplass på tiden 1.44.83 min. Løpsvillige Tuva Kristine Ansteensen J-13 løp inn til en flott andreplass og personlig bestenotering på 8.54 sek. Samme plassering  ble det på 600m med tiden 1.51.08 min. Herman Aarebrot løp 3000m på 9.30.86 min.