Sommeren kom med Fredrikstadløpet!

Postet av Fredrikstad IF den 25. Apr 2015

Med Fredrikstadløpet kom også første forsmak på sommeren! Sol, lite vind og opp mot 20 grader på det varmeste ga meget gode løpsforhold og mange gode tider!

Av de 508 som fullførte en av distansene under årets løp var det hele 69 barn som løp 500 m i parken. Her finner du deltagerlisten for barneløpet.
214 løpere fullførte halvmaraton, 183 fullførte 5 km og 42 fullførte 3 km.

Resultatlistene finner dere her: Alle resultater.

Nå med stort bildealbum!

Årets vinnere:
Halvmaraton damer: Astrid Brathaug Sørset, SK Vidar, 1:23:52
Halvmaraton herrer: Runar Sæter, SK Rye, 1:13:01
5 km damer: Christina Bus Holth, Tjalve, 18:05
5 km herrer: Andreas Myhre Sjurseth, SK Vidar, 15:22
3 km jenter: Pernille Karlsen Antonsen, SK Vidar, 10:32 - ny løyperekord!
3 km gutter: Martin Kirkeberg Mørk, IF Sturla, 9:40

Les omtale av løpet på f-b.no - Vinnerne gjorde det lite spennende og kondis.no - 500 løpere koste seg i sommerværet, det sprekeste landsmøte i Norge og Klasserekord til Hassing

Starten på barneløpet - vi er i gang!

Raskeste jente på 3 km var Pernille Karlsen Antonsen fra SK Vidar.

Martin Kirkeberg Mørk fra IF Sturla, gjorde som de 3 foregående årene - var raskeste gutt i 3 km-løypa, imponerende!

Christina Bus Holth fra Tjalve (med nr 216 - i bakgrunnen) vant dameklassen på 5 km.

Andreas Myhre Sjurseth fra Sk Vidar mot mål som vinner av herreklassen på 5 km.

Astrid Brathaug Sørseth, også fra SK Vidar, rett etter målgang - som vinner av halvmaraton for kvinner.

Runar Sæter, SK Rye, mot mål som klar vinner av herreklassen på halvmaraton.

Se bildealbum fra løpet, alle foto av Rolf B. Gundersen

Takk til alle løpere som deltok i år, velkommen tilbake neste år, eller kanskje allerede om 3 uker - da er det Glommaløpet! 10 miles, løp fra Sarpsborg til Fredrikstad!

Arrangementskomiteen ønsker også å takke alle frivillige som stilte opp som og bidro til å gjøre løpet til en suksess - takk, uten dere hadde det ikke vært mulig å gjennomføre ett slik arrangement!