To gull til Marlen Aakre under Jr.NM i Byrkjelo

Postet av Fredrikstad IF den 15. Aug 2015

Jentene presterte godt i finalene på dag 2 av Jr.NM i Byrkjelo, der Marlen Aakre ble stående igjen med to medaljer av beste valør i klassen U23. Først løp Marlen 400mhk finalen, der hun hadde god kontroll på feltet og valgte derfor å løpe inn på tiden 62,81. Litt senere kom finalen på 400m, der hun løp inn på årsbeste med tiden 56,78 og vant dermed sin andre gull for dagen.
På finalen på 400m U20 løp Ingrid Linn Nordahl inn til nok en tid under 56 sekunder og fikk med det en 4.plass. Ingrid løp for første gang under 56 sekunder på Tjalvelekene forrige helg med tiden 55,76, mens i dag løp hun inn på tiden 55,88, som tyder på at hun har løftet seg opp på et høyere nivå på 400m. Hun valgte for øvrig å stå over både 200m og 800m for å spare seg til finalen på 400m.
Katinka Vaag Prestøy løp også inn til en 4.plass U20, da hun perset på 400mhk med tiden 63,87. Hun har dermed hatt en fin stigning på sine 400mhk løp denne sesongen, etter at hun kom tilbake etter skade fra et brudd i foten.

Katinka Vaag Prestøy var fornøyd med ny pers på 400mhk i finalen under fantastiske omgivelser i Byrkjelo.

Marlen Aakre og Ingrid Linn Nordahl var godt fornøyd med sine 400 meters løp, der Marlen satte ny årsbest med 56,78, mens Ingrid løp inn på sterke 55,88.