15 medaljer til FIF under Tyrvinglekene

Postet av Fredrikstad IF den 8. Feb 2016

Lengde-gruppa til Zdenko hadde en spennende og innbringende helg med medalje til alle tre utøvere. På bildet ser vi fra venstre: Viktor Sand, Heidi Sele Gustavsen og Ullrik Langvik.

FIF stilte totalt med 33 utøvere på årets Tyrvingleker, som er det stevnet som samler flest utøvere i innendørssesongen. Det ble godt over 900 utøvere dette året.

FIF utøverne fikk mange gode plasseringer og flere av utøverne satte personlige rekorder i løpet av stevnet. Totalt endte FIF med 15 medaljer (1 gull, 6 sølv og 8 bronse).
Ingrid Linn Nordahl stilte på årets første konkurranse og løp inn på tiden 56,83 i klassen KS og fikk med det 2.plassen. Sprinteren Kristoffer Persen (bildet under) satte personlig rekord på 60m i forsøket på 7,47 og endte på 3. plass i finalen, så blir det spennende å se om noen fra FIF klarer å slå den rekorden på FIF sitt eget stevne i Kongstenhallen neste helg. Morsomt var det også at Fredrik Persen vant stav konkurransen med 1,9m. Verdt å nevne er Ida Breigan som forsynte seg med 4 medaljer (3 sølv og 1 bronse). I tillegg kom både Nora Wold (J-18/19) og Stian Martinsen (G16) seg til finale på 60m i sine klasser.