Fredrikstadmarka Rundt

Velkommen til Fredrikstadmarka Rundt 2017 - søndag 15. oktober kl. 13.00.

Fredrikstadmarka Rundt er en av klassikerne blant norske skogsløp.
I år arrangeres det for 44. gang!
PÅMELDING


STARTLISTER


RESULTATER

LØYPEKART


HØYDEPROFIL

LØPSBROSJYRENyheter

Som noen av dere sikkert har observert så er det skogsarbeider i den nordligste delen av løypa. Det er fra vending etter ca 9 km i en strekning på noen hundre meter.  Traseen er nå ryddet og planert. Dersom det ikke regner for mye de siste dagene før start så vil løypa være fin også her, men det kan bli vått og løst i ett parti på noen hundre meter.

Årets løp er flyttet slik at det ikke skal kollidere med høstferien i Østfold.

Husk at du også finner oss også på facebook, på "Lange løp i Fredrikstad".


Lisens
Fredrikstad IF underlagt reglene fra NFIF og vil følge disse. Det blir derfor lisens i våre løp i 2017. Les om lisensregler her: NFIF lisens.


Om Fredrikstadmarka Rundt

Den 20 km lange runden regnes som en av de virkelige klassikerne blant norske skogsløp, og løpstrasèen har stort sett vært den samme siden starten i 1974. Til skogsløp å være er løypa lettløpt, med fine stipartier og gode grusveier. Løyperekordene innehas av Mats Haldin (1:07:08 fra 2002) og Jorunn Rekkedal (1:16:17 fra 1994).


Startfeltet under fjorårets løp, Foto: Rolf B. Gundersen

Litt om løypa

Løypetraseen er mer eller mindre den samme som den har vært i alle løpets år. Starten går fra FIF-huset og sørover til Stjernehallen. Der løper vi ned til 2. dam før vi igjen setter kursen nordover og følger den "lille lysløypa" (den østre veien). Der tar vi av på toppen, løper mot Borredalsvannet og følger Borredalsløypa øst for vannet. Løypa fortsetter rett nordover i forholdsvis flatt terreng fram til ca 9 km. Det er for det meste skogsstier vi løper på her. Etter 9 km er vi ved vendepunktet. Her snur løypa og vi løper sørvestover mot skiyhytta. Vi møter her noen noen bratte stigninger (til Fredrikstad å være). Løypa går nå mot Skihytta (passering 14 km ved skihytta). Dette er den hardeste delen av løypa. Denne delen av traseen er enblanding mellom fjell og skogsstier. Fra Skihytta følger vi grusveien (lysløypa) forbi Veum og ned mot dammene. Før 3. dam går løypa østover og vi kommer inn på den lille lysløypa igjen som vi følger i klokkeretning før vi avslutter på FIF-huset igjen. Fra 14 til mål løper vi på grusvei


Drikkestasjoner

Det er 3 drikkestasjoner i løypa, ved Rolvsøyhallen (ca 6 km), ved vending nord i marka (ca 10 km) og ved Skihytta (ca 14 km).
På disse stasjonene serveres det vann og saft.


I tillegg er det drikke ved målgang.

Sekretariat, startnummer og annen informasjon

ToppTid står for påmelding og resultatservice for Fredrikstadmarka Rundt. Påmelding gjøres via egen påmeldingsrutine på Fredrikstadmarka Rundts egen side hos ToppTid. Betaling gjøres sammen med påmeldingen. Du kan opprette en egen profil hos Topptid sammen med registrering av din påmelding. Profilen kan da benyttes på alle arrangement som Topptid har påmeldingsrutinene for, inklusive Fredrikstad-løpet, Fredrikstadmarka Rundt, Fredrikstad Maraton og Glommaløpet.Merk frist for forhåndspåmelding: (i løpet av) søndag 8. oktober. Påmeldinger mottatt etter denne dato regnes som etteranmeldinger. Se forøvrig egen seksjon for "Priser og starttider".


Løpere fra Fredrikstad IF melder seg også på via påmeldingsrutine på nett, men de må huske å oppgi korrekt kupongkode for å få medlemspris. Kupongkoden er FMAR_746. Se også oppslag på tavla på FIF-huset.


Ved spørsmål ta kontakt med oss på lop@fredrikstadif.no.

Klasseinndeling

20 km skogsløp
Årsklasser kvinner og menn:
16-17, 18-19,20-22, 23-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75-79, 80+

Priser og starttider

Fredrikstadmarka Rundt 20 km starter kl 13:00.
Barneløpet starter kl 13:30


Priser (startkontingent)
Forhåndspåmelding for 20 km er i løpet av søndag 8/10. Etter dette øker startavgiften.


Merk! Etteranmelding må betales kontant (ikke bankterminal) eller med Vipps. Eventuell fakturering avtales med løpets sekretariat før løpet (lop@fredrikstadif.no)


20 km skogsløp:
Fram til og med søndag 8/10, kr. 250,- etter 8/10 kr. 300,-
Merk at evt engangslisens på kr. 30,- kommer i tillegg.
Barneløp: Påmelding kun på løpsdagen, ingen startavgift.

Premiering

20 km skogsløp:
Løpets medalje til alle som fullfører. Egen medalje for 5, 10, 20, 25 og 30 fullførte løp. Premie til beste dame og herre og til alle klassevinnere. Gavepremier v/loddtrekning.
Barneløp:
Deltagermedalje

Resultatservice

Resultatlister publiseres på denne nettsiden, samt på Topptids sider. 

Historikk, bestetider og løyperekorder

Historikken er lagt ut i 2 utgaver, en alfabetisk sortert og en sortert på antall fullførte løp. Historikken gjelder kun 20 km.
På samlesidene til Fredrikstadmarka Rundt (år-for-år) finner du resultater for en del år tilbake, samt artikler og bilder.
HISTORIKK, ANTALL LØP


HISTORIKK, ALFABETISK


FREDRIKSTADMARKA RUNDT,
ÅR FOR ÅRLØYPEKART, BARNELØP


KONTAKT OSSBarneløpet er fast innslag under Fredrikstadmarka Rundt. Foto: Rolf B. Gundersen
Velkommen til Fredrikstadmarka Rundt 2017!
Powered by: Bloc