Tanja hedret for sin trenergjerning på Kretsting Norsk Friidrett Østfold

Postet av Fredrikstad IF den 13. Mar 2024

Friidrettens venners kretspris for trenere/ledere gikk til Tommy Prøiz (Moss) og Tanja Stauning. Begrunnelse lenger ned i artikkelen.

FIF vant Lagserien for jenter og gutter i Østfold 2023 (2022, 2021 poeng i parentes) foran SIL og MIL.

(18096)

Friidrettens venners kretspris gikk til 18 åringene (i 2023) Jamila og Jesper Bjerk fra Moss.

Jamilla fikk prisen for 200m på 24.92 som gir 1060 poeng.

Så ble det delt ut bestemannspremier. Her har Carl Henrik Breigan (til høyre) tildelt bestemannspremie gutter 13-19år.

22.02/852

Begrunnelsen for tildeling av Friidrettens venners kretspris for trenere/ledere til Tanja:

Tanja Stauing FIF; Tanja har i en årrekke hatt ansvar for FIF sin mellom- og langdistanse gruppe. Første årene sammen med Jens Petter Wold, men etter hans bortgang har Tanja tatt mer og mer ansvar for gruppen.  Hun har tatt trener 1 gjennom NFIF og tilegnet seg en del kunnskap der, men mest har hun nok lært gjennom erfaring, «nysgjerrighet» og i godt samarbeid med andre trenere som Tor Øivind Ødegård, Jørgen Westberg og nå Tommy Prøitz.

Tanja er en trener med stor evne for å se allsidigheten i treningen, noe hun har vist utallige ganger gjennom kretstreninger og treningsleirer. Hun er et kronisk ja-menneske med et utrolig smittende positivt humør. I tillegg har hun også en unik egenskap til å se alle på sitt nivå. I samarbeid med Tommy Prøitz er hun nå veldig engasjert i kretsens mellom- og lange distanse prosjekt som har vokst fra 10-12 utøvere til å bli i overkant av 30 utøvere fra hele Østfold. Vi i Østfold friidretts krets setter utrolig pris på den jobben du gjør både på klubb og kretsplan og er veldig takknemlig for din positivitet, og det engasjement du viser for utøvere og andre trenere.

Årsberetning, regnskap og budsjett ble raskt godkjent av tinget.

Anne-Britt Tollefsen, Moss IL ble gjenvalgt som leder.

Bård Pedersen fortsetter som styremedlem og Stig Andresen ble valgt inn som varamedlem.

Ulf Reffsgård fortsetter i Dommerutvalget.

3.dag av innendørs UM - Nok et sølv til Freia i Sandnes

Postet av Fredrikstad IF den 10. Mar 2024

Freia Haraldsen Skaset J17 avsluttet UM med å ta sitt andre sølv. Denne gangen kom det etter nok en ny pers 200m i finalen med tiden 25,42. Tidligere på dagen perset hun i forsøket med tiden 25,44. Hun vant dermed det siste heatet og tiden var nest best i forøket. Hun vant også første finaleheatet med 25,42, men måtte se seg slått av Lilje Lopes Patey fra BUL, som løp i det andre finaleheatet på 25,06.

Thor Adam kom seg også til finalen på 200m, der han løp inn til en 5.plass med tiden 24,70.
Jamila Isman vant sitt forsøksheat på 200m med tiden 25,99, men den tiden var ikke god nok for finalen.

Luna Andrine Stang J15 kom over 1,31 og 1,36 i første forsøk. Luna gikk også over 1,41m, men her trengte hun et ekstra forsøk. Hun fikk dessverre tre riv på 1,46m og endte da med 1,41m, som holdt til en 5.plass.

RESULTATER

3.dag av innendørs UM

Pågående 200m KU20 og høyde J15

Luna Andrine Stang J15 kom over 1,31 og 1,36 i første forsøk. Luna gikk også over 1,41m, men her trengte hun et ekstra forsøk. Hun fikk dessverre tre riv på 1,46m og endte da med 1,41m.

Thor Adam løper finale 200m kl.13.15
Freia Haraldsen Skaset J17 videre til finalen på 200m etter ny pers på 25,44. Hun vant dermed det siste heatet og tiden var nest best i forøket. Finalen går 13.45

Følg UM innendørs i Sandnes på: STREAMING

RESULTATER

2.dag av innendørs UM - Sølv til Freia på 60m i Sandnes

Postet av Fredrikstad IF den 9. Mar 2024

Freia Haraldsen Skaset J17 tok sølv på 60m med tiden 7.86, som kun var to hundredeler fra egen pers. Tidligere på dagen vant hun forsøksheatet sitt med tiden 7,94.
Luna Andrine Stang J15 kom videre til semifinalen på 60m etter 8,41 i forsøket, men gikk ikke videre fra semifinalen etter å ha løpt på 8,48. Luna løp også 200m forsøk på 27.34, som akkurat ikke holdt til finaleplass.
Thor Adam Morades Alfheim G15 fikk 4 plass i finalen på 60m. han løp 7.58 i forsøk, 7.50 i semifinale som ble pers og løp til ny pers i finalen på 7.49. Thor Adam kom også videre til finale på 200m med tiden 24.58.

Elias Persen G16 kom på 8 plass i finalen på 60m. Han løp 7.60 i forsøket og satt pers i semifinalen på 7.43. Finalen gikk på 7.58 men da fikk han seg en liten smell i hamstring som gjorde at han måtte stå over 200m.

Amelie Normann Andersen J15 løp 800m på 2.35.99 som er ny pers, hun løp 200m forsøk rett etterpå som endte på tiden 28.88.

På bildet fra venstre ser vi: Thor Adam Morades Alfheim, Freia Haraldsen Skaset, Luna Andrine Stang, Amelie Normann Andersen og Elias Persen.

Freia Haraldsen Skaset (7,86) kom på pallen etter 60m. Vinneren ble Oda Asdal Hansen fra Skjalg (7,82), mens på bronsen gikk til Lilje Lopes Patey fra BUL (8,07)

RESULTATER

1.dag av UM innendørs i Sandnes - Bronse til Jamila på 60mhk.

Følg FIF-troppen under UM i Sandnes denne helgen.
Det ble bronsemedalje til Jamila Isman KU 20 på 60mhk på åpningsdagen, men Freia Haraldsen Skaset J17 endte på en 4.plass i finalen. Begge satt ny pers på 60mhk under åpningsdagen, der Jamila perset i forsøket med 8.80 og løp nærmest like fort i finalen på 8.86. Freia fikk 4 plass i finalen med ny pers på 9.11, mens hun løp på 9,41 i forsøket. Her bør det nevnes også nevnes at 3.plassen i finalen også løp inn på tiden 9,11, men Freia tapte på tusendeler mot Susanne Tveit Amundsen fra Asker.

Link til: Hjemmeside UM

Link lørdagens: Streaming

Her er FIF-troppen som deltar under helgens innendørs UM i Sandnes

Fra venstre: Thor Adam Morades Alfheim G15, Elias Persen G16, Luna Andrine Stang J15, Amelie Normann Andersen J15, Jamila Isman KU 20 og Freia Haraldsen Skaset J17.