Gode FIF resultater fra helgens konkurranser

Postet av Fredrikstad IF den 21. Feb 2021

Denne helgen ble NM mangekamp innendørs arrangert i Bærum. Der stilte Marlen Aakre i seniorklassen, hvor øvelsene besto av 60 m hekk, lengde, høyde, kule og 800 m. I sin mangekamdebut  ble det sølvmedalje på Aakre og hun oppnådde poengsummen 3443. Aakre fikk følgende resultater: 8.67 sek på 60m hekk, pers 1.46 m i høyde, innendørspers 5.06 m i lengde, pers 8.24 m i kule og pers 2:14.84 min på 800m. Henriette Jæger, Aremark, ble den suverene vinner med ny norsk rekord på 4471 poeng, og dermed sletter Amalie Luel sin rekord på 4425 poeng fra 2016. Lørdag stilte FIF med to utøvere på Tjalve klubbstevne 2, Anikken Aarebrot på 800 m og Nora Wold på 400 m og 200 m. 


Aarebrot løp inn til tiden 2.20.22 min på 800 m. Det endte med ny klubbrekord på Wold som løp inn til 54.95 sek på 400 m, noe som også er 10.beste tid gjennom tidende innendørs i Norge. På 200m løp hun inn til tiden 25.05 sek.Våre utenlandsbaserte løperne har begynt å konkurrere. Katinka Vaag Prestøy løp 800m nylig på 2.19.20min og Kristoffer Persen løp 60m på 7.13 sek. Begge studerer for tiden i USA.Leders hjørne 3/2-21

Postet av Fredrikstad IF den 3. Feb 2021

Hei alle FIF medlemmer

Da er vi i gang med et nytt år. En måned har gått og hele Norge sliter fremdeles med Covid-19 pandemien. Vi opplever at endringer skjer fra dag til dag og det er ikke alltid helt enkelt å følge med hva siste retningslinjer fra regjering og Fredrikstad kommune vil være.

Kommunikasjonen ut til medlemmer i klubben kan ofte komme litt sent og vi har nok ikke vært gode nok med hvilken «plattform» vi har lagt dette ut på. Vi har forsøkt å benytte Facebook i stor grad da det er der de fleste er innom. Men med mange ulike grupper så kan vi ha feilet noe med at det har kommet ut på den ene og ikke den andre. Her må vi bli enige om hvilke grupper som skal benyttes i tillegg til hjemmesiden vår. Vi jobber med å bedre dette og ser på en mulighet for å opprette en Covid-19 gruppe.

Når jeg først er inne på Facebook så har jeg registrert at det fort oppstår «ugreie» diskusjoner og konfrontasjoner som jeg syntes er uheldig. Vi må tenke igjennom hva vi legger ut og formidler. Ingen er tjent med at vi kritiserer hverandre eller kommer med kommentarer som er sårende. Vi er en klubb hvor vi bør stå samlet og snakke med hverandre på en profesjonell måte. Diskusjoner er det bra at vi har, det er slik vi kommer videre, men vær nøye med at dette gjøres best ved å snakke samme.

Det foregår nå så mye positivt i treningsgruppene (på tross av situasjonen) at vi burde være stolte og hylle hverandre og lære av hverandre. Vi driver på dugnad og da er det viktig at vi står sammen og «backer» hverandre.

Styret så det var nødvendig å utsette årsmøtet til mars for å avvente pandemien noe og håpe at vi kunne møtes på FIF-huset. Det ser vel ut til at det kan være vanskelig, Vi må derfor muligens holde dette via TEAMS. Valgkomiteen jobber med innstillingen til nytt styre i klubben. Spennende å se hva som foreslås.

Personlig er jeg som alle andre lei av pandemien og begrensningene som vi er underlagt. Avlysninger og stenginger sliter på motivasjonen. Jeg merker at «lunta» blir kortere og jeg regner med at dere alle har det på samme måte. Men jeg er sikker på at vi klarer oss igjennom dette og ser en lysere fremtid i møte.

Stå på alle sammen og ta vare på hverandre

Helge S