Resultatliste treningsstevne

Postet av Fredrikstad IF den 16. Jun 2021

Her kommer resultatliste for treningsstevnet 16.06

Resultatliste - Treningsstevne 16062021 Lisleby.pdf
Resultatliste treningsstevne

Postet av Fredrikstad IF den 7. Jun 2021


Her kommer resultatliste for treningsitevnet mandag 7.juni: 

Resultatliste - treningsstevne Fredrikstad 07062021.pdf
Gode prestasjoner fra FIF utøvere i helga

Postet av Fredrikstad IF den 7. Jun 2021


Fredag 4.juni ble Bislett Night of Highlights arrangert. Der løp Nora Wold et veldig flott løp på tiden 57.91. Hun klarte nesten ta igjen på oppløpssiden, men det endte med en 2.plass. Andrea Rooth, Lamberseter IF, tok 1.plassen med tiden 57.70.


Karsten Warholm løp 300m hekk og satt verdensbestenotering med tiden 33.26, og dermed forårets 33.78 under Bislett impossible Games.  Lørdag 5.juni ble det arrangert et treningsstevne i Moss for 13-og 14 åringer. Der stilte FIF med to utøvere som begge fikk flotte resultater. 

Leander Ulvøy, G14, stilte på 60m med tiden 7.96, 80m hekk med tiden 14.07, lengde med beste hopp på 3.83m og kule med beste støt på 7.33m. 

Freia Haraldsen Skaset, J14, stilte på 60m med tiden 8.40, 60m hekk med tiden 10.02 og lengde med beste hopp på 4.22m. 


Resultatene kan ses på resultatlisten som du finner her: https://www.sarpsborgil.no/Friidrett.htmlVelkommen til årets friidrettsskole!

Postet av Fredrikstad IF den 7. Jun 2021

Oppdatering: Arrangementet er nå fult. 

Velkommen til årets friidrettsskole! 


Fredrikstad idrettsforening (FIF) vil i år igjen invitere til sommerskole for barn i alderen 6-12 år. Friidrettsskolen varer fra 21-24. juni, fra kl 09:00-14:00 hver dag. De 3 første dagene vil skje på sentralidrettsanlegget på Lisleby, mens den siste dagen vil foregå ved FIF-huset og ved 2. dam i Fredrikstadmarka (Ilaveien 132). Arrangementet er gratis. 


Også i år vil det bli litt spesielt grunnet corona-situasjonen. Vi vil hele tiden påse at de retningslinjene som er gitt, blir fulgt opp slik at det skal være et trygt arrangement for både barn og ledere. Vi legger opp til aktivitet med god avstand, samt god håndhygiene og annet. MERK!! Barna må ha med seg egen matpakke/lunsj hver dag i år grunnet Covid-19. Dette gjør det enklere å opprettholde god hygiene og redusere smitte.


Kyndige og engasjerte idrettsledere vil tilrettelegge og bistå barna på deres egne premisser. Deltakerne vil få en introduksjon og mulighet til å prøve en rekke friidrettsgrener. Det vil bli innslag av løp, hopp og kast, samt lek for utvikling av balanse og motorikk i tillegg til ballspill og øvrige aktiviteter.


La ditt barn være med på et aktivt og sosialt arrangement fylt med fysisk aktivitet og lek tilpasset alle nivåer!


Har du spørsmål? Arrangementsansvarlig, Maja Nødtveidt Andersen, kan nås på telefon 95872333 eller via mail til maj-a@online.no 


Håper vi sees!

Informasjon:  https://www.deltager.no/Landslagetsfriidrettsskole/informasjon

Påmelding: https://www.deltager.no/Landslagetsfriidrettsskole/pamelding 
Minneord Jens Petter Wold

Postet av Fredrikstad IF den 1. Jun 2021

Lørdag 29.mai mottok Fredrikstad IF det triste budskap at Jens Petter Wold døde brått og uventet bare 64 år gammel.

Han var en trener og friidrettsleder som har satt store spor etter seg i FIF. Han har i en årrekke vært engasjert trener og oppmann i Fredrikstad IF. Jens Petter var en «JA» person og stilte opp for klubben og familien i alle sammenheng. 5 dager i uken stod han på treningsfeltet og trente ungdommer. I tillegg var han den viktigste støttespiller for datter Nora’s friidrettssatsning. Han deltok på alle dugnader og hadde også nå tatt på seg ansvaret for å føre resultater og rekorder for FIF. Han var også engasjert i å få omtale i avisene i Fredrikstad for å fremme friidretten og FIF’s aktive. Han var også aktiv medlem i Seniorlauget.

Jens Petter vokste opp i Halden. Etter realskole og gymnas ble det lærerskolen i Halden, med en årsenhet i kroppsøving i tillegg. I 1983 kom han til Gressvik ungdomsskole og ble der til han gikk av med pensjon 62 år gammel for 1,5 år siden. Jens Petter var allsidig idrettsutøver, både i bryting og fotball, men det var som friidrettsutøver han utmerket seg best. Det var mellomdistanse han konkurrerte mest.   Etter aktiv karriere valgte Jens Petter å bli trener i Fredrikstad IF. Få trenere har satt slike spor etter seg som han. Han var på treningsbanen 5 dager i uka. Han hentet utøvere som selv ikke kom seg til treningsarenaen. Han så alle aktive som individer og hadde treningstips til hver enkelt. Nye aktive ble tatt imot på en fantastisk måte og de følte seg hjemme fra første dag når Jens Petter tok hånd om dem. Han var utrolig engasjert person med innblikk i det meste, det være seg historie, natur eller statistikk. På sine turer tidlig på morgen før andre stod opp tok han bilder og la ut på Facebook siden sin, for at vi andre skulle oppleve Fredrikstad og Østsiden marka.

I tillegg til å trene mange ungdommer gjennom mange år, så fulgte han tett opp satsingen til datter Nora. Han la ut treningsvideoer på Facebook hvor Humor og samhold preget samværet med Nora. Datter Oda har også gode minner fra oppfølging fra pappa.

Jens Petter vil bli dypt savnet i friidrettsmiljøet og ikke minst blant ungdommene som han hadde så fint forhold til. Mest av alt var han opptatt av mennesker og han hadde alltid en positiv kommentar eller vits på lager.

Vi tenker på Bente, Oda og Nora som har mistet en kjær mann og pappa. Hele FIF føler med dere og dere skal vite at Jens Petter vil også bli savnet hos oss. Det er få personer som ham.

Vi lyser fred over Jens Petter.

 

For FIF

Helge Sandvik

styreleder