tirsdag 7.september kl. 18:00

G/J 8/9: 60m, lengde, slengball

G/J 10/11: 80m, lengde, spyd

G/J 12 : 100m, tresteg, spyd

Startkontingent 100,- pr. utøver for hele stevne og alle skal delta i minst ett løp, ett hopp og ett kast.

Påmeldingsfrist søndag 5. september kl. 23:59, online via SportsAdmin

Det blir arrangert etter NFIF sine regler for smittevern, følg med på NFIF ‘s hjemmesider om smittevern og oppdateringer. Regler for Fredrikstad kommune følges.

Alle tilskuere må registrere seg med navn og telefonnr. Det kan bli begrensninger på antall foresatte som kan være tilstede på stadion.

Resultatliste - treningsstevne Fredrikstad 25082021.pdf

Dessverre var det sterk vind, og motvind på oppløpssiden, men nydelig vær som holdt motet oppe.

Postet av Fredrikstad IF den 21. Aug 2021

Flere FIF utøvere har vært i aksjon i dag (lørdag 21.08), over flere stevner, med flotte resultater. Det har blitt arrangert Olavslekene og Nittedalslekene. FIF utøvere har i dag fått gode plasseringer, mange nye personlige rekorder og klart UM krav.

Under Olavslekene i Sarpsborg stilte FIF med en rekke utøvere.

Teodor Tveter stilte i spyd. Tveter satte nylig ny bestenotering under Norgeslekene med 3 kast over den gamle persen, med beste kast på 53.10m. Under Olavslekene fikk han en 1.plass med kastet 51.72m.Teodor Tvete

Freia Haraldsen stilte i 60m, høyde og lengde. Hun løp inn på tiden 8.41 på 60m som resulterte i en 1.plass. Det ble også 1.plass i Høyde med resultatet 1.40m. I lengde hoppet Haraldsen  4.10m, som ga en 4.plass.

Sean Bjønnes stilte i 100m, lengde og høyde. Han løp inn til en 1.plass med tiden 12.89 på 100m. I lengde ble det nok en 1.plass med resultatet 5.07m. Bjønnes kom vinnende ut i alle sine øvelser og under høyde tok han ikke bare med seg 1.plassen med hoppet 1.69m, men også UM kravet.

Marlen Aakre stilte på 100m og 100mhk. Hun løp inn til 1.plass på begge sine øvelser, med tiden12.09 på 100m og tiden 13.85 på 100mhk.

Sean BjønnesMarlen Aakre

Leander, G14, løp inn til ny pers på 60m med tiden 7.89 som resulterte i en 1.plass. Han hoppet seg også til en 1.plass i høyde med hoppet 1.55m. Amadeus Bellmann, G14, løp inn til ny pers på 600m med tiden 1.49.73, som ga en 5.plass. Syver Strand Gulbrandsen, G14, kunne også oppdatere sin personlige rekord på 600m med tiden 1.38.07, som ga en 2.plass.
Syver Strand GulbrandsenLeander

Tuva, J14, stilte i 60m, 600m og lengde. Hun løp inn til en 2.plass på 60m og på 600m løp hun inn til en ny pers med tiden 1.48.08, som ga en 1.plass. I lengde kunne Tuva oppdatere enda en bestenotering med ny pers på 4.55m, som ga nok en 1.plass. Vetle Gulsker, G15, løp inn til ny pers på 800m med tiden 2.24.48, som resulterte i en 2.plass. Aurora Ellefsen, J15, løp også inn til en ny pers på 800m med tiden 2.35.81, som ga en 2.plass. Hermine Ellefsen måtte dessverre bryte 800m. Adrian Monkvik, G13, løp inn til 1.plass på 600m med tiden 1.46.02. Carl Henrik Breigan og Jacob Nitteberg Andreassen deltok begge i 60m og lenge, G13. Breigan kom vinnende ut i begge øvelsene med tiden 8.04 på 60m og beste hopp 5.05m i lengde. Andreassen løp inn på tiden 10.21 på 60m og beste hopp på 3.76m, som begge ga en 4.plass.

Full resultatliste finner du her.

Vetle Gulsker

Vetle, Amadeus, Syver og Tuva

Under Nittedalslekene stilte FIF med Emma Skibstad Bekkevik, Nora Wold og Herman Aarebrot.
Bekkevik løp inn på tiden 59.80 på 400m KJ, som ga en 2.plass.
Wold løp inn på tiden 55.34 på 400m KS, som resulterte i en 1.plass og ny banerekord!

Aarebrot løp 1500m MS med tiden 4.13.21 som endte med en 2.plass.