Marlen og Amanda løp 60m hekk

Postet av Fredrikstad IF den 27. Jan 2019

Noen av våre sprintere hadde valgt å konkurrere i Skedsmolekene på Lillestrøm denne helgen. Der oppnådde de fine plasseringer og gode resultater. Marlen Aakre som også har valgt å satse på korthekk, stilte på 60 m hekk. Her vant hun med personlig rekord på 8.78 sek. Kanskje er klubbrekorden på 8.50 sek. moden for fall. Den er 20 år gammel og tilhører Marie Hagle. På hekken fikk hun følge av Amanda Bakker Knutsen J17, som tok en annenplass i sin klasse med tiden 9.73 sek.

Didrik Grøm G17 tok en klar seier på 60m med årsbeste og bestenotering 7.25 sek. Fin formstigning inn mot mesterskap og større stevner. Juliane Rosenvinge Grell J17 løp inn til annenplass og tiden 8.24 sek. Videre på 60m løp i klassen G13 Vincent Richard Johansen (9.23), William Sire (9.45) og Leevi Joonatan Pustinen (9.69) inn til henholdsvis tredje, fjerde og femteplass. I kule G13 tok Robin Agard en fin annenplass med 8.44m. For øvrige vises til resultatlistene.