Godkjent av Nora Wold i Diamond League

Postet av Fredrikstad IF den 31. Mai 2019

I gårsdagens Diamond League-stevne på olympiastadion i Stockholm, var det lagt inn 400m hekk for kvinner som før-øvelse. Nora Wold var invitert til å være med i feltet som i alt besto av 4 norske og 4 svenske løpere. En spennende opplevelse for FIF-talentet i det som ble hennes årsdebut i øvelsen. Forholdene var utfordrende med kraftig motvind på den ene langsiden. Det er spesielt ugunstig i hekkeløp der presis steglengde og inngang til hekkene må stemme. Nora mestret de vanskelige forholdene, og løp inn til en femteplass på tiden 60.53 sek. Tiden er under kravet til deltakelse i U23EM. Suveren vinner med 2 sekunders margin til neste løper, ble norske Amalie Iuel med den etter forholdene gode tiden 57.02 sek. En som ikke lot seg påvirke av vinden var Karsten Warholm. I DL-øvelsen 400m hekk for menn, feide han all konkurranse til side og løp inn til topptiden 47.85 sek. Verdensklasse og marginalt bak bestenotering og norsk rekord.