Olavslekene i vinden

Postet av Rolf Gundersen den 22. Aug 2020

Tuva Kristine Anstensen (til venstre) og Freia Haraldsen Skaset tok hver sin seier i klassen J-13.

Sprintere og lengdehoppere formelig blåste av gårde til flotte resultater under Olavslekene på Kalnes der Sarpsbog IL sto som arrangør. Bare så synd at medvinden var for sterk til offisielle noteringer. De ble bokstavelig talt tatt av vinden. Dagens situasjon med deltakerbegrensning, medførte tynn oppslutning om enkelte øvelser. Likevel ble det et morsomt og underholdende stevne med en rekke gode resultater.

Ida Breigan viste gryende form foran UM neste helg med serien 100m 12.04 sek - 80m hekk 11.94 sek. – lengde 5.46m. Inspirert av nye piggsko, håper hun på personlige bestenoteringer før sesongen ebber ut. Marlen Aakre vant 100m hekk i en spennende duell på den gode tiden 13.80 sek. Tuva Kristine Anstensen J-13 vant 60m på 8.36 sek. foran Freia Haraldsen Skaset på 8.50 sek. I lengde ble rollene byttet om. Freia vant med et hopp på hele 4.52m og Tuva ble nummer to med 4.39m. Freia ble også nummer to i høyde med et hopp på 1.30m.

Tvillingene Hermine og Aurora Ellefsen J-14 hadde et innbyrdes oppgjør om seieren på 800m som Hermine avgjorde til sin fordel. Hun fikk tiden 1.51.64 min. foran Aurora 1.52.38 min. som også tok en annenplass i lengde med et hopp på 4.56m. Ingrid Westberg J-14 vant 60m på 8.59 sek., mens Esther Olivia Pedersen J-15 seiret på 800m med tiden 2.37.25 min. og ble nummer to på 80m hekk med tiden 13.27 sek.

Aaron Johannes Augensen Kristiansen G-17 leverte nok en gang solid på 800m. I et fornuftig gjennomført løp hadde han skikkelig med krefter i innspurten. Han avsluttet med seier og en flott personlig bestenotering igjen - 2.04.08 min. Konkurransevillige Leander Ulvøy G-13 stilte i fire øvelser. Han vant 60m på den gode tiden 8.18 sek. og fulgte opp med plasseringer i høyde (2), lengde (3) og 600m (3). Vetle Aleksander Gulaker G-14 vant lengde med et hopp på 4.53m og ble nummer to på 60m med 8.42 sek. Sean Martin Bjønnes G-14 vant høyde med 1.35m og Anders Holmskau Karlsen G-16 vant 800m med tiden 2.31.23 min. Ludvig Elias Engen G18/19 vant lengde med et hopp på 6.08m og ble nummer to på 100m med tiden11.32 sek.