Klassevinnere i Norgesløpet

Postet av Rolf Gundersen den 5. Okt 2020

Egil Holme (til venstre) og Henrik Lund Raagaard tok hver sin klasseseier på 10 km i Norgesløpet.

I Norgesløpet som ble arrangert på Jessheim i helgen, deltok 14 løpere fra FIF. De leverte alle en respektabel innsats med flotte plasseringer. Henrik Lund Raagaard gjennomførte en imponerende 10 km i klassen 75-79 år på den flotte tiden 44.07 min. Han ble en soleklar klassevinner 43 sekunder før nestemann, og leverte den raskeste tiden i sin klasse i Norge noensinne. På den samme distansen i klassen 65-69 år løp Egil Holme på tiden 44.04 min. som holdt til klasseseier. På halvmaraton klasse 50-54 år, gjennomførte Hege Gathen et veldisponert løp på 1.40.21 time. Det ga henne en flott tredjeplass.

På 5 km bekreftet Herman Aarebrot (15) solid langdistanseform da han løp på den glimrende tiden 15.19 min. Med den tiden tok han en flott sjetteplass totalt, uansett klasse. Imponerende kapasitet på unggutten.

Fornøyde FIF-løpere etter gjennomført løp. Fra venstre: Regin Wernersen, Hege Gathen og Ole Christian Lier.