NM innendørs Søndag

Postet av Fredrikstad IF den 6. Feb 2022

Jamila Isman startet dagen med ny personlig rekord i lengde uten tilløp. 2,49m holdt til bronsemedaljen i U20-klassen! Like etterpå stilte hun i høydehopp, der hun fikk en 6. plass med et hopp på 1,55m.

Marlen Aakre tok seg videre til finalen på 60mh med ny PB: 8,58s. I finalen klinket hun til med nok en personlig rekord, 8,55s, og NM-sølv! Marlen hadde så vidt fått kastet på seg sølvmedaljen før hun skulle løpe 200m finale. Her endte hun på en 4. plass med tiden 24,81s.

For 4x200m stafett løp Marlen Aakre, Nora Wold, Dina Aasen og Ida Breigan. Dette ble en svært spennende konkurranse. FIF så lenge ut til å vinne, men Tjalve klarte å hente seg inn i siste liten med en solid sisteetappe. FIF fikk 2. plass, med tiden 1,38,87, kun 4 hundredeler bak Tjalve. Tross en sur andreplass, er dette ny klubbrekord!

FIF drar i alt hjem 3 sølv og 1 bronse etter helgens NM.

Tekst og bilder: Tobias Lien