Fyldig FIF tropp i Bamselekene

Postet av Rolf Gundersen den 20. Mar 2017

FIF deltok med en fyldig tropp i Bamselekene som ble arrangert i Stangehallen i helgen. 22 konkurransevillige jenter og gutter stilte opp i løp, hopp, kast og stafett. De hevdet seg godt med 4 seire og en rekke gode prestasjoner og resultater. De forsynte seg også godt av bamser der kriteriene var at alle som deltok i minst 4 øvelser, fikk med seg en bamse hjem til odel og eie.

Sin egen bursdag lørdag feiret Kristoffer Persen med å vinne 60m G17 med tiden 7,32 sek. foran Caleb Kongolo 7.52 sek. og Per Ellef Ryan Aalerud 7.53 sek. Lillebror Elias Persen (9) gikk opp en klasse til G10 for å få være med, og vant sitt heat klart med tiden 9.86 sek. og ny pers. Han ble nummer 6 av totalt 35 deltakere. Søndag vant Kristoffer også 200m G17 med tiden 23.51 sek.

Det var i løpsøvelsene at FIF utøverne gjorde det best. Nora Kollerød Wold viste at hun er i rute da hun vant 600m Kvinner Senior med tiden 1.35.25 min. som er ny stevnerekord. På 600m J13 fulgte Emma Skibstad Bekkevik med tiden 1.50.58 min. og Astrid Reknes med tiden 1.50.61 min. hverandre til mållinjen og besatte henholdsvis 7. og 8. plassen. Mattis Veine Karterud løp i ensom majestet inn til seier på 600m G17med tiden 1.38.07 min.