2 sølv og 1 bronse i UM innendørs

Postet av Rolf Gundersen den 5. Mar 2017

FIF stilte med 19 deltakere i UM innendørs som gikk av stabelen i Bærum Idrettspark i helgen. Flere utøvere fikk gode opplevelser i det som er et norgesmesterskap for aldersbestemte klasser 15-22 år.

Mest fornøyd var nok den lovende sprinteren Didrik Grøm i klassen G-15. Han vartet opp med sprint i ypperste klasse og satte underveis i stevnet personlige rekorder flere ganger. Han endte opp med 2 sølvmedaljer på henholdsvis 60 meter med tiden 7.38 sek. og 200 meter med tiden 23.86 sek. Han ble bare slått av sin argeste konkurrent Jonas André Ose fra Dimna IL med noen små tiendeler på begge distansene. Vi gleder oss til å følge Didrik i fortsettelsen når utesesongen begynner.

På 800 meter J-15 tok lettbente Anniken Aarebrot en flott bronsemedalje med tiden 2.25.83 min. og forbedret sin personlige rekord med 4 sekunder. Hun er treningsvillig og i stadig framgang, og det skal bli spennende å følge henne i fortsettelsen.

Nils Christian Christensen G-15 snuste på pallen i en heftig sluttspurt på 800 meter. Han kom inn på en hederlig 4. plass med tiden 2.09.80 min. i sitt første løp på distansen, og var bare drøye sekundet fra gullet. Det ble et skikkelig knuffeløp og kamp om posisjoner. Med mer rutine og konkurranseerfaring, blir det morsomt å se hvor mye han kan pynte på resultatet. Den forrykende avslutningen bærer bud om det.

For øvrig forløp stevnet som forventet. Kristoffer Persen G-17 nådde sine mål om finaleplass på både 60 meter og 200 meter. Jørgen Høiden G-18/19 løp 400 meter på 51.87 sek. som han hadde satt seg som mål. Hanna Oksmo J-15 satte personlig rekord med en 4.plass i kule og 9.88 meter. Katinka Vaag Prestøy J-18/19 gjennomførte en god 800 meter på 2.25.49 min. Ellers vartet våre deltakere opp med resultater som lover godt for utesesongen.