Innendørssesongen i gang

Postet av Rolf Gundersen den 20. Jan 2019

En ivrig gjeng klar til start i årets første innendørsstevne. Fra venstre: Nora, Anniken, Viktor, Fredrik, Hans Olav, Kristoffer og Didrik

Innendørssesongen ble sparket i gang denne helgen med blant annet Bassen Sprint i Bærum. Der hadde FIF med 20 deltakere. Det er i oppstarten til en lengre periode med større stevner utover som Tyrvinglekene, NM og UM. Det er lenge siden siste konkurranse, og resultatene var preget av det. Mange har en tyngre treningsperiode bak seg og trenger tid på å komme i gang.

De yngre viste konkurranseiver og tildels gode plasseringer. Dina Rosenvinge Aasen J13 tok en fin annenplass på 60m med tiden 8.77 sek. og en fjerdeplass på 200m med tiden 29.82 sek. Elias Persen G11 tok en overbevisende seier på 200m med tiden 30.88 sek. og en tredjeplass  på 60m med tiden 9.43 sek. Bak disse fulgte en rekke ungdommer på rekke og rad.

I seniorklassene løp Nora Kollerød Wold, etter en lengre periode på treningsleir, inn til en grei annenplass på 400m med tiden 57.41 sek. Mellomdistanseløperen Anniken Aarebrot fulgte opp med femteplass med tiden 58.61 sek. Det blir spennende i fortsettelsen når de kommer i konkurranseform. Kristoffer Persen satte personlig rekord på 60m med tiden 7.15 sek. og tangerte innendørs klubbrekord på 200m med tiden 22.70 sek. Didrik Grøm løp 60m på tiden 7.29 sek. Tiden framover vil vise at begge har mer å gå på.

FIF stilte med en fyldig tropp. Bak fra venstre: Amanda, Hans Olav, Didrik, Kristoffer og Fredrik. I midten: Vincent, Leevi, Martin, Elias, Marius, Ian og William. Foran: Dina, Emilia, Dina og Amalie.

Bassen Sprint er et rent løpsstevne og er tilegnet vår legendariske sprinter i 1960-årene, Carl Fredrik Bunæs.  Han har Kongepokal og flere norske og nordiske mesterskap på 100m, 200m og 400m. Han var en glimrende stafettløper som avgjorde landskamper i Norges favør.

Rolf B. Gundersen (tekst)

Helen Persen (foto)

Resultater her 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.