Nora nummer to i Warholm International

Postet av Rolf Gundersen den 29. Feb 2020

I et internasjonalt felt på 400m i Ulsteinvik ble Nora nummer to etter en herlig fight med ungarske Evelin Nadhazy (foto: NRK Sport)

Karsten Warholm feiret sin 24 års-dag på hjemmebane med stevnet “Warholm International”. Det er et invitasjonsstevne der Warholm ønsker utvalgte norske og utenlandske utøvere velkommen til dyst. Nora Wold var en av de inviterte. Hun løp 400m og fightet seg inn til en flott annenplass på tiden 55.56 sek. og bare 13 hundredeler bak vinneren Evelin Nadhazy fra Ungarn. Alle de beste kom inn på 55-tallet og forteller om et meget jevnt løp. Vi siterer hva Friidrett skriver på sin hjemmeside om det flotte løpet: 

- Lovende norske kvinner ga ungarske Evelin Nadhazy god kamp på 400 meter, men kvinnen som totalt har blitt nasjonal mester i Ungarn 14 ganger og har en pers på 52.68 utendørs vant på 55.43. Nora Kollerød Wold fra Fredrikstad fortsetter sin solide sesong og ble toer med 55.56, snaue halvsekundet bak persen fra NM tidligere i år. Tjalves Lakeri Ertzgaard hadde en strålende avslutning på sitt løp og ble nummer tre med 55.67 i hennes første løp på distansen innendørs noensinne. Lambertseters Andrea Rooth, som i likhet med Ertzgaard er født i 2002, senket sin innendørspers da hun løp på 55.96 og kravet til U20-VM på 54.85 bør være mulig å ta utendørs for begge to. 

Karsten Warholm nettopp hjemkommet fra treningsleir, vant oppskriftsmessig herrenes 400m på tiden 45.97 sek. som er årsbeste i Europa.

 

Rolf B. Gundersen (tekst)

NRK Sport og arkiv (foto)

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.