Nye retningslinjer for trening fra 17. desember

Postet av Tore Bjørnetrø den 4. Des 2020

KOMMUNENS RETNINGSLINJER FOR TRENING.
Fritidsaktiviteter, breddeidrett og treningstilbud
For voksne og ungdom over ungdomsskolealder skal det ikke gjennomføres organiserte fritidsaktiviteter eller breddeidrett.
Forbudet gjelder ikke utendørs aktivitet for ungdom opp til 20 år.
Forbudet gjelder heller ikke for individuelle treninger/aktiviteter der det kan holdes minst to (2) meters avstand til andre deltakere som ikke er i samme husstand, målt fra skulder til skulder, slik at det ikke genereres nærkontakter.
Treningssentre og lokaler for tilsvarende aktiviteter kan holdes åpne for individuell trening. Det må sørges for at det ikke er flere til stede i lokalet enn at det kan holdes to meters avstand. Gruppetrening med tre eller flere deltakere tillates ikke. Tillatt antall gjester i lokalet skal beregnes ut fra størrelsen på lokalet. Det skal være bemanning til stede som sørger for at kravet etterkommes.

Fredrikstad IF:
Dersom dette overholdes, kan det trenes i Østfoldhallen. De enkelte gruppene må ta kontakt med trener hvordan dette kan gjennomføres. 

FIF-huset holdes stengt.

Utetrening kan gjennomføres. 

De som er kvalifisert som toppidrettsutøvere (hoved-NM deltakere) kan trene som normalt. 

Det er viktig at reglene overholdes og vi kan ikke se bort ifra at Fredrikstad kommune vil ta stikkprøver om FIF følger reglene når det trenes i Østfoldhallen. 

Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.