Nora vant på Hamar

Postet av Rolf Gundersen den 19. Mai 2016

Nora Kollerød Wold vant 400 m hekk med tiden 61.31 sek. i en tett duell med Karin Busch fra Vidar i årets første store friidrettsmønstring på Hamar 18. mai

Banesesongen er i gang og den første store mønstringen var Norwegian Grand Prix på Hamar.

Dette er det første av 3 stevner som skal arrangeres i løpet av sommeren. De senere arrangementene er i Oslo 24. juni og i Kristiansand 31. august.

FIF stilte med 4 kvinner som alle gjorde en flott innsats i det heller kjølige sommerværet. Nora Kollerød Wold tok en fin seier på 400 m hekk med tiden 61,31 sek. i et tett oppgjør. Det lover godt for senere dyster.

Marlen Aakre benyttet stevnet til en skikkelig gjennomkjøring og stilte på 2 distanser. I sitt heat på 400 m ledet hun hele løpet, til tider meget klart, men måtte strekke våpen på mållinjen og ble nummer to med tiden 57,62 sek. På 200 m fikk hun tiden 25,52 sek.

Ingrid Linn Nordahl løp 400 m på solide 55,91 sek. I den utakknemlige ytterbanen fikk hun begrenset kontakt med feltet og liten drahjelp innledningsvis. Hun er i rute og ligger an til betydelige forbedringer under gunstigere forhold.

Heidi Sele Gustavsen ble nummer seks i den vanskelige tresteg-øvelsen. Konkurransen var meget jevn og det var kun en drøy meter som skilte hele feltet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.