Flotte resultater fra JrNM

Postet av Susanne Sofie Olsen den 1. Aug 2021

Ca. 500 deltakere fra 120 klubber.

FIF stilte med 8 deltakere, som alle deltok i U20 klassen: Anniken Årebrot på 400m og 800m, Didrik Grøm på 100m og 200m, Emma Skibstad Bekkevik på 400mh og Tresteg,

Fredrik Persen på 100m og 200m, Jamila Isman på 400m, 400mh, 100mh og høyde, Jan Teodor Tvete Grønberg i spyd, Juliane Rosenvinge Grell og Mille Matilde Røsæg på 100m og 200m.

Fredag:

100m: Fredrik fikk kjenning med en skade og måtte trekke seg. Tre utøvere; Didrik, Juliane og Mille deltok i forsøk, og alle tok seg til semifinaleMille satt ny pers 12,59! I semifinalen ble Mille dessverre disket for tyvstart, mens Juliane og Didrik ikke fikk fullklaff og ble slått ut.

400m: Anniken og Jamila ble henholdsvis nr. 2 og nr. 3 i sine forsøksheat og begge gikk videre til finale lørdag.

Høyde: Jamila gikk rett fra kvalifiseringen på 400m til høydefinale hvor hun svært overraskende tok en flott bronsemedalje!

Lørdag.

400mh:  Emma og Jamila gikk begge videre til finale.

200m: Mille og Didrik løp forsøk, Didrik gikk videre til semifinale.  Juliane og Fredrik måtte melde forfall på grunn av skader.

200m semifinale:  Didrik vant sitt heat på ny pers 22,72!  Finale søndag.

800m forsøk:  Anniken kvalifiserte seg på overbevisende måte til finale.  Kontrollerte inn til tredjeplass i sitt heat.

400 mh finale:  Emma løp inn til en strålende 4. plass på ny SB på 64,21.  Jamila fikk 8. plass.

400 m finale: Anniken og Jamila løp inn til 6. og 8. plass.  Absolutt godkjent etter tøffe påkjenninger tidligere på dagen.

Søndag:

100 mh forsøk: Jamila til finale. Fikk 7. plass i finalen.

Dessverre måtte Anniken trekke seg fra 800 m finalen på grunn av skade.

Tresteg: Emma gikk til finalen og fikk 8. plass.

Teodor tok 6. plassen i spyd.

På grunn av litt småskader gikk jentene denne gangen glipp av stafetten og guttene manglet en mann på å kunne stille lag.

Alt i alt et lærerikt og fint mesterskap, hvor utøverne fra Fredrikstad IF gjorde flere sterke resultater.