Skedsmolekene - Nora Wold tilbake på friidrettsbanen med ny pers på 60m

Postet av Fredrikstad IF den 2. Feb 2016

Det ble mange fine resultater og totalt 13 medaljer til ungdommene under helgens Skedsmoleker i Lillestrøm, der FIF sine 14 åringer nok en gang stilte mannsterke opp, men det var en 19 åring som stjal oppmerksomheten. Nora Wold stilte opp på sin første konkurranse på lang tid og vant likegodt 60m på ny pers med tiden 8,07.
I klassen G15 stilte Viktor Andresen opp i lengde, der han vant med et hopp på 5,13m. På 60mhk tok han et steg ned på pallen med tiden 9,84.
I klassen 14 år tok Sondre Nygaard Grini 1.plass på 600m (1.46,68) og finalen på 60m (8,21), mens det ble sølv i kule (7,91m). 1.plassen i kule gikk til Nils Christian Christensen (9,00m), som også vant høyde på 1,30m. I tillegg fikk de to sølv til med Fredrik Persen i høyde (1,25m) og Jakob Wergeland-Putkowski på 600m (1.56,21).
I klassen for jenter 14 år fikk FIF sølv til Hanna Oksmo i kule (8,76m) og bronse til Amanda B. Knutsen (8,51), mens i klassen J13 tok Aurora Johansen 1.plassen på 600m med tiden 2.00,38