Seniorlaugets stipend til Fredrik Pinås

Postet av Fredrikstad IF den 11. Des 2023

Seniorlauget har et ønske om å bidra til satsing på friidrett for unge fremadstormende utøvere og vil dele ut et lite idrettsstipend.

= Fredrik Pinås

Seniorlaugets stipend for 2023

Fredrik Pinås er blid, positiv og inkluderende, han bidrar til et godt miljø i mellomdistanse gruppen. Han tar godt imot nye utøvere og han er et flott forbilde for de yngste i gruppen.

For 2,5 år siden som 16 åring, kom han fra fotballen og inn til FIF  mellomdistansegruppa. På en kort stund har gutten blitt til en langbeinet flott ung mann med et elegant løpesteg. 

Han stråler på trening og i hverdagen og for en utvikling og progresjon han har hatt. Fra første stund har han vært ekstremt nysgjerrig og konkurransevillig, alt skal testes fra bane, gateløp og terreng. Fra 400m til marka rundt og nye perser tikker inn på alle distanser. Konkurranseinstinktet vokser i takt med progresjonen.

Fredrik er det vi kan kalle en treners drøm, han jobber målrettet og er tro mot opplegget trener- teamet setter opp. Han lytter til kroppen og gir trenerne tilbakemeldinger. Det er en fantastisk egenskap å ha som idrettsutøver og det vil kunne ta Fredrik langt i idretten.

Han er en utøver som vil representere FIF i mange år fremover på mellomdistanse og lengre løp.

Vi i Seniorlauget gleder oss til utviklingen og vi følger spendt med på veien videre.

Du får altså kr 5.000,- i støtte til videre satsing i friidrett!

Gratulerer Fredrik!
Seniorlaugets honnør til Ingrid Holen og Syver Buskoven

Postet av Fredrikstad IF den 11. Des 2023

Tore Bjørnetrø leder i Seniorlauget delte ut Seniorlaugets honnør til Ingrid Holen og Syver Buskoven under Smart Julesprinten i Kongstenhallen mandag 11.desember
Seniorlauget i Fredrikstad IF består av en del av foreningens eldre medlemmer med stor interesse for friidrett.
Seniorlauget deler årlig ut Seniorlaugets honnør til utøvere som fortjener en liten oppmerksomhet for sin innsats – ikke etter resultater i forhold til Tyrvingtabellen, men etter en mye bredere vurdering.
Vi følger med våre utøvere på hjemmesiden og mange av oss er med når FIF har arrangementer, men må basere årets valg på innspill fra trenere/oppmenn.

Seniorlaugets honnør

Om den kvinnelige utøveren sies:

Årets pokal tildeles en utøver blandt de som er mest på trening. Og som stiller opp i konkurranser. Og hun er alltid «på» enten det er trening eller stevne. Med positiv holdning og et strålende humør bidrar hun ofte til god stemning i gruppa. Hun er flink til å heie fram andre på stevner, også de som er mindre enn seg. Dessuten har hun klubbens beste humor og kjappeste replikk, det er alltid morsomt rundt henne. En god miljøskaper som betyr mye for klubben og gruppa.

= Ingrid Holen

Seniorlaugets honnør

Om den mannlige utøveren sies:

Han er den som alltid stiller på trening, uavhengig av vær, føre og om det er mange eller få andre til stede. Utøveren har en positiv holdning og stor treningsvilje som han overfører til andre. Han gjennomfører treninger og stevner, og selv om resultatene i år ikke alltid har vært så gode som han kunne ønske så heier han på andre og har ofte en oppmuntrende kommentar til sine klubbkamerater. Inntrykket er at han ønsker andre vel og at de skal trives på trening og i konkurranse. Er det øvelser han kan godt viser og instruerer han gjerne de andre. Oppsummert er han en veldig viktig del av limet i FIF.

= Syver Buskoven 
Handledager TORSHOV SPORT 10.-17.desember

Postet av Fredrikstad IF den 10. Des 2023

Julen nærmer seg og vi har gleden av å invitere klubbens medlemmer til en hyggelig julehandel. Vi inviterer deres medlemmer til handleuke 10. – 17. desember.

Gode tilbud hele uken:

- 30 % rabatt på årets klubbkolleksjon

- 20-50 % rabatt på sko og treningsutstyr

 

Klubbkolleksjonen er tilgjengelig her: https://www.torshovsport.no/klubbservice/klubbkolleksjoner/fredrikstad/fredrikstad-if

Rabattkoden FIF som kan benyttes på ordinære varer i nettbutikken hele året, men gir hele 20% rabatt under handleuken.
Flott samling for FIF sammen med Kretsen i Uddevalla

Postet av Fredrikstad IF den 3. Des 2023

Det var god stemning og magisk innsats i Uddevalla når Kretsen hadde samling for nye venner på tvers av klubbene i Østfold. Trenerne melder om en vellykket samling og er stolte av den fine FIF-gjengen, som deltok på samlingen. Det ble nok en gang en flott helg i Uddevalla og nå er det bare å glede seg til 2024 sesongen.

Terminliste 2024

Velkommen til Smart Julesprint i Kongstenhallen mandag 11.desember

Postet av Fredrikstad IF den 3. Des 2023


Smart Julesprint 

FIFs barn og ungdom inviteres til
 Smart Julesprint i Kongstenhallen,
 mandag 11. desember.

Oppvarming og opprop fra kl.17.00

Smart Julesprint fra klokken 17.30,
 og vi holder på til ca 19.30.

Foreldre, søsken og andre inviteres til å delta i heiagjengen på tribunen.

Kle deg gjerne litt ’nissete’,
 og møt opp til årets morsomste trening :

Nisseløp !

Julestafett !

Kaker og Kaffe!

Salg av lodder!

Overraskelser… 

Velkommen!!!

 

 

Julesprint 2023.doc