Unge FIF’ere hevdet seg i Bamselekene

Postet av Fredrikstad IF den 24. Mar 2019

Unge FIF-utøvere inntok seierspallen sammen med kjæledegger i Bamselekene

Bamselekene ble arrangert i Stangehallen i helgen med Hedmark Friidrettskrets som arrangør. Med 40-50 deltakere i hver øvelse, er dette en stormønstring i nasjonal sammenheng og kan betraktes som et mesterskap for de aller yngste. FIF deltok med en gruppe på 15 utøvere i alderen 10-13 år som hevdet seg meget godt. Det ble oppnådd flere gode resultater og plasseringer. Mange noterte seg for personlige bestenoteringer. Vi vil spesielt nevne løpstalentet Freia Haraldsen Skaset som vant 60m J-12 overlegent med den utmerkede tiden 8.88 sek. Hun fikk også gode plasseringer på 200m, 600m og lengde. Allsidige Elias Persen G-11 vant lengde med personlig bestenotering 4.06m. Han fulgte opp med tredjeplasser på 60m og kule. Jevnaldrede Aleksander Halvorsen Arvesen løp en solid 600m på tiden 1.55.61 min. som holdt til en flott tredjeplass. Sterke Henrik Elias Karlsen G-10 vartet opp med et vinnerkast i kule på hele 6.84m. I samme klasse gjorde August Sandnes sine saker bra. I en meget jevn stafett 4x100m G-10/12, sørget Aleksander, Amund, August og Elias for en meget gledelig tredjeplass. Når det gjelder resultater og plasseringer, henviser vi til resultatlistene. Som premiering ved dette arrangementet, ble det naturlig nok delt ut bamser i stedet for medaljer. Mange dro hjem med den reneste dyreparken.