Nora Wold beste østfolding i U23EM

Postet av Fredrikstad IF den 13. Jul 2019

Nora Wold nådde sin målsetting med semifinaleplass på 400m hekk. Her sammen med lagvenninne Mari S. Skjæggestad

Nora Wold nådde sin målsetting om semifinaleplass på 400m hekk i U23EM i Gävle i Sverige. Etter et godt løp i forsøket, avanserte hun til semifinale med knapp margin. Der løp hun på 59.17 sek. og det holdt til en 11. plass i det gode selskapet. Dermed ble hun beste norske på distansen foran to lagvenninner og kun tre plasser fra finale. 58.44 sek. eller bedre måtte til for å nå finalen. Nora syntes ikke semifinaleløpet var optimalt da hun falt noe ut av rytmen i de første hekkepasseringene. Det betyr at hun har mer å gå på.

Nora ble også beste østfolding idet Magdeli Støten, Sarpsborg IL røk ut i forsøket på 100m hekk med tiden 14.38 sek. Det holdt til en 26. plass. Ekstra uheldig var Fredrik Sandvik, Askim IF i forsøket på 3000m hinder. Etter å ha vært med i teten og preget løpet, snublet han i et hinder på sisterunden og fikk spolert en god plassering og avansement. Han måtte tilbake og passere hinderet på nytt og mistet mye tid. Likevel kom han inn på tiden 9.03.23 min. og en 17. plass. Kun et par sekunder fra finaleplass.