Veidekkelekene 2016

FIF deltakerne tok med seg 10 gull, 8 sølv og 6 bronse fra Veidekkelekene 2016.

Lillehammer IF inviterte i år også til Veidekkelekene på Lillehammer. FIF stilte som nest største klubb med 39 aktive og 131 starter. Bussen dro oppover torsdag formiddag og de første utøverne stilte til start allerede samme ettermiddag. Her var det mange som jaget gode resultater og en etter en satte de personlige rekorder. Den største deltakergruppen fra FIF var J/G14 år med hele 15 deltakere.

Torsdag endte med 2 gull 1 sølv og 1 bronse.

Det startet godt allerede første dag. På 1500 m tok FIF sølv og bronse med henholdsvis Joachim Teleb og Jørgen Reknes. Flott prestasjon av ung guttene. Til start på 200m G14 hadde FIF 5 deltakere hvor Didrik Grøm vant på sterk tid 24,07. Sondre Grini tok 4. plass, Nils Christian Christensen tok 6. plassen, Joachim Teleb tok 9. plass og Jørgen Reknes tok 14. plass.

I klassen J12 hadde vi deltakerne Astrid Reknes og Synne Pedersen med. For dem startet stevnet med 200m der Astrid ble beste FIFer på 11. plass og Synne 17. plass. På kule byttet de plassering og Synne ble beste FIFer.

I klassen J14 hadde FIF med seg 7 ivrige deltakere oppover. Stevnet startet med 1500m der Anniken Aarbrot kom inn på 7. plass med tiden 5,45,17. Senere på dagen gikk 200m av stabelen der Juliane Grøm vant på tiden 27,26. Amanda B Knutsen kom på 10., Hanna Oksmo 12., Anniken Aarebrot 14., Johanne Skovly 16. og Selma Jacobsen på 25. plass.

På 1500 m J 16 kom Mille Haugen Lie på 4. plass med tiden 5,23,63. I KS tresteg stilte Heidi Sele Gustavsen og kom på 9. plass med 10,83m.

Fredag 2 gull 1 sølv 3 bronse

Fredag startet igjen med gull denne gang på 80m hekk for G14 Jochim Teleb kom inn på tiden 14,71.

Beste FIF deltaker i klassen G16 på 200m var Christoffer Persen med tiden 24,32. Eskil Pedersen kom på 16. plass. I stav stilte Lukas Leiro og tok 2 plass med høyden 2,40.

På 200m G18/19 deltok 2 utøvere. Det var 5 heat og beste FIFer ble Jørgen Høiden som kom inn på 23,03 og Fridjof Sandberg på 23,63 sek.

I J12 stilte Astrid Reknes til start på 60m hekk og kom på 5. plass. I spyd kom hun på 10. og Synne Pedersen på 11.plass.

Bronse kom i klassen J13 i diskos av Martine Svendsen med 21,89m. Synne Pedersen som stilte i en klasse over egen alder kastet 21,26 m. Martine deltok også i kule og kom på 10. plass med 8,11 m.

På 60m hekk J14 kom beste FIFer Amanda Bakker Knutsen på den sure 4. plassen med tiden 10,34, men ny personlig rekord. Selma Jacobsen kom på 11. plass også med personlig rekord 12.11. J14 diskos der deltok Hanna Oksmo, Fredrikke Skahjem og Selma Jacobsen. Og kom henholdsvis Hanna på 5., Johanne på 6. og Selma på 8. plass. Det var flere kastøvelser og i kule kom Hanna Oksmo på 3. plass med støt på 8,82 m, Amanda Bakker Knutsen kom på 9. og Fredrikke Skahjem på 17. plass.

I J15 200m ble beste FIFer Anniken Romberg med tiden 27,36og kom på 9. plass. Julie Romberg kom på 12. plass med tiden 27,81. Gull kom til Alexandra Kristiansen-Melhus på i diskos med 25,40 m.

J18/19 var eneste deltaker Katinka Vaag Prestøy på 200m og tiden 27,33. Mens i lengde ble det bronse til Heidi Sele Gustavsen med 5,17 m.

Lørdag 3 gull 2 sølv 2 bronse

Lørdag hadde vi mange starter i mye vind, allikevel ble det flere medaljer. Didrik Grøm G14 tok igjen gull med den sterke tiden 7.47 på 60m. I samme klasse satte Ola Danielsen personlig rekord i høyde med 1.40 som holdt til 7 plass. PÅ kule G14 startet Jørgen Reknes , Joachim Teleb, Nils Christian Christiansen og Ola Danielsen. Jørgen ble bestemann på en 7. plass med 8,84m. 2. gull for dagen tok Fredrik Persen også G14 i stav med høyden 1.80m.

Blant G15 kom Viktor Andersen på 6. plass i 100m hekk med tiden 16.48. Han fikk samme plassering i lengde med lengden 5,41m.

Eskil Pedersen og Lukas Leiro deltok i klasse G16 400m der Eskil ble bestemann på 11. og Lukas på 14. plass. Lukas tok også 5. plass i lengde med 5.11. Kevin Lysell tok sølv på diskos med 34,54 bare 4 cm bak 1. plassen. I spyd ble det 6. plass.

I G18/19 400m stilte vi med 5 deltakere. Der Jørgen Høiden tok 3. plass med 50,35. På de neste plasseringene fulgte Fridjof Sandberg på 8., Didrik Seland på 10. plass, Viktor Martinsen på 15. plass og Nicklas Bekkevold på 21. plass.

Astrid Reknes J12 løp 60m på 10,22 og Synne Pedersen på 10.30. Astrid stilte også til høyde ser hun hoppet 1,15m.

Lørdag stilte Aurora Johansen opp på J13 60m og kom inn på tiden 9,31. I lengde hoppet hun 3,92m med mange deltakere.

60m for J14 løp Juliane Grell inn til 3. plass med ny personlig rekord med tiden 8,27. Og Amanda Bakker Knutsen inn på 8. plass også med ny personlig rekord på 8.61. I lengden ble Juliane beste FIFer med 7. plass og lengden 4.49m. Johanne Skovly endte på 21. plass blant mange deltakere. I spyd hadde vi med 4 deltakere der Hanna Oksmo tok 4. og Fredrikke Skahjem tok 5. plass.

I J15 startet Anniken Romberg på 400m og kom inn på 6 plass med 63.06. Maja Nødtvedt Andersen tok 11.plass i lengde.

Katinka Vaag Prestøy endte på en 7. plass med tiden 60,66 i J18/19 400m.

FIF stilte med 3 stafettlag; G13/14 4x60m der de vant overlegent med tiden 30,71. Nesten 4 sek før 2. plassen. Deltakerne var Joachim Teleb, Sondre Nygaard Grini, Nils Christian Christensen, Didrik Grøm. J13/14 4x60m tok andre plassen bak Lamberseter. Tiden ble 32.51. Juliane Rosenvinge Grell, Hanna Oksmo, Johanne Skovly og Amanda Bakker Knutsen. Stafett 4 x100m 15/19 stilte sterkt lag, men kom ikke til mål.

Søndag 3 gull 4 sølv

Søndagen startet stevnet i strålende sol og første medalje tok Jørgen Reknes G14 med sølv i diskos med lengden 32,98. Sondre Grini kom på 4. plass, Nils Christian Christensen, Fredrik Persen på 10. plass. G14 fortsatte medaljesamlingen med gull til Didrik Grøm på 100m med den gode tiden 11.94. G14 hadde et fantastisk stevne og tok flere medaljer. Nå gull og sølv til henholdsvis Nils Christian Christensen 2,15,39 og sølv til Sondre Grini 2,16,96. Kasper Andersen og Joachim Teleb gjorde også et godt løp. I lengde gropa tok igjen Didrik Grøm gull med 5,33. Kasper Andersen gjorde også en hederlig innsatts i lengde gropa. I spyd var det bare Sondre Grini som deltok og der kom han på 7. plass.

I klassen G16 kom Kristoffer Persen til A-finalen og endte med 11.66 som var bedre enn i forsøksheatet. Dette gav 7. plass.

Astrid Reknes stilte siste dag til start på 600m og kom på 10. plass og i lengde hoppet hun 3,45 m.

I klassen J13 var Aurora Johansen eneste FIF deltaker på søndagen der hun gjennomførte to gode løp på 100m og 600m.

Julie Grell fikk også denne dagen sølv på 100m med den gode tiden 13.30. Hanna Oksmo og Amanda Bakker Knutsen stilte også til start, men kom ikke til finalen. På 800m løp Anniken Aarebrot inn til tiden 2,35,28 som rakk til 10. plass

J15 Julie Romberg løp 800m og kom inn på tiden 2,27,58 og kom på 8. plass. Alexandra Kristiansen-Melhby kastet spyd der lengden endte på 21,26 og 9. plass.

Maja Andersen J16 deltok i kule siste konkurransedagen og endte på 4. plass med kastet 8,7.