Oppsummering UM DAG 2: Gull til Nora og Sølv til Jørgen

Postet av Fredrikstad IF den 3. Sep 2016

Jørgen Høiden

Dag 2 av UM endte med to medaljer. Nora Wold tok hjem seieren på 400mhk med tiden 61,39. I samme heat løp Katinka Prestøy som tok den sure 4. plassen. Hun lå lenge an til å ta en medalje men konkurrentene tok henne på oppløpet En annen meget sterk prestasjon, var Jørgen Høiden som tok medalje nummer to i UM. Han tok i dag sølv på 400mhk med 56,27 som også var ny pers. Viktor Andresen stilte i to ulike øvelser i dag. På 100mhk satt han ny pers. med tiden 15,81, det var dessverre ikke nok til å komme til finalen. I lengde hoppet han 5,29 (12. plass). Viktor Sand hoppet i dag tresteg som endte med en 6. plass (12,69). De lengste hoppene var dessverre ikke gyldige og han gikk nok glipp av medalje av den grunn. Zdenko's andre tresteg elev Heidi Gustavsen, fikk heller ikke gyldig på de lengste hoppene og kom på 7. plass med 10,89m.Thomas Svendsen er tilbake i konkurranser etter operasjon og trenger kanskje noe mer tid på seg til å komme i topp slag. Han løp 200m på 23,91 som ikke var nok til å komme til finalen. Han kommer nok sterkt tilbake til neste år. Fritjof Sandberg løp også 100m (24,17), kom da ikke til finalen.

Anniken og Julie Romberg debuterte i UM på 200m. Anniken kom videre til semifinalen med tiden 27,80, men røk dessverre ut der. Juli kom ikke til semi med tiden 28,31. Kevin Lysell støtet kule til en 7. plass (11,17m). Alexandra Kristiansen kastet spyd og kom på 8. plass med lengden 23,79m.

Så etter en lang dag på friidrettsbanen i godt vær, samlet troppen seg rundt middagsbordet for å kanskje snakke om dagens meritter og kanskje noe helt annet som ikke har noe med friidrett å gjøre.

I morgen skal Ingrid Nordahl løpe 800m og Kristoffer Persen skal løpe finale på 200m. I tillegg skal det løpes stafett for både gutter og jenter.

Da er det bare å sjekke tidene for de ulike løpene og sette på UM TV'n.