2.dag av innendørs UM - Sølv til Freia på 60m i Sandnes

Postet av Fredrikstad IF den 9. Mar 2024

Freia Haraldsen Skaset J17 tok sølv på 60m med tiden 7.86, som kun var to hundredeler fra egen pers. Tidligere på dagen vant hun forsøksheatet sitt med tiden 7,94.
Luna Andrine Stang J15 kom videre til semifinalen på 60m etter 8,41 i forsøket, men gikk ikke videre fra semifinalen etter å ha løpt på 8,48. Luna løp også 200m forsøk på 27.34, som akkurat ikke holdt til finaleplass.
Thor Adam Morades Alfheim G15 fikk 4 plass i finalen på 60m. han løp 7.58 i forsøk, 7.50 i semifinale som ble pers og løp til ny pers i finalen på 7.49. Thor Adam kom også videre til finale på 200m med tiden 24.58.

Elias Persen G16 kom på 8 plass i finalen på 60m. Han løp 7.60 i forsøket og satt pers i semifinalen på 7.43. Finalen gikk på 7.58 men da fikk han seg en liten smell i hamstring som gjorde at han måtte stå over 200m.

Amelie Normann Andersen J15 løp 800m på 2.35.99 som er ny pers, hun løp 200m forsøk rett etterpå som endte på tiden 28.88.

På bildet fra venstre ser vi: Thor Adam Morades Alfheim, Freia Haraldsen Skaset, Luna Andrine Stang, Amelie Normann Andersen og Elias Persen.

Freia Haraldsen Skaset (7,86) kom på pallen etter 60m. Vinneren ble Oda Asdal Hansen fra Skjalg (7,82), mens på bronsen gikk til Lilje Lopes Patey fra BUL (8,07)