Møtte en legende

Postet av Fredrikstad IF den 13. Feb 2017

Jørgen Høiden og Thomas Svendsen fikk noe å bryne seg på da de møtte en svensk legende i Tyrvinglekene. På startstreken på 400 meter menn senior sto også den meritterte, svenske langsprinteren Johan Wissman med personlig rekord helt i verdensklasse: 44.56 sek. Han har sølv i innendørs VM på både 200 meter og 400 meter og har vært finalist i VM og OL på 400 meter.

Det er fortsatt sprut i beina til Johan Wissman som i sitt 35 år vant distansen på den suverene tiden 47.89 sek. Våre gutter kom naturlig nok noe bak, men fikk erfare er det er noe å strekke seg etter. Jørgen fikk tiden 52.76 sek. og Thomas 55.73 sek.

Det ble et uforglemmelig møte med den sympatiske løperen som har en 15-årig internasjonal karrière bak seg. Han tok seg god tid til en prat med våre utøvere og hadde nok et og annet råd å hviske i øret til våre nykommere. Han syntes det var hyggelig å konkurrere i den trivelige atmosfæren som rådet under storstevnet i Bærum Idrettspark. Det markerte han ved også å ta seieren på 200 meter med den utmerkede tiden 21.49 sek.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.