Ryddedugnad på Isegran

Postet av Fredrikstad IF den 1. Jan 2018

25 frivillige fra FIF stilte til ryddedugnad på Isegran etter det fantastiske fyrverkeriet som kunne sees over hele byen.

Nettopp som nyåret kunne ringes inn, ble vi vitne til et fantastisk fyrverkeri fra Isegran. Dette arrangementet markerte avslutningen på et utrolig flott jubileumsår med mange storslåtte opplevelser. Det ble en minnerik markering og avslutning på et historisk år og samtidig innledningen til et nytt. Det imponerende fyrverkeriet kunne sees over store deler av distriktet, og mange tok til orde for at dette burde bli en årlig tradisjon. Hvem ville vel tenke på eget fyrverkeri når man kunne bivåne et sentralt opplegg som dette.


Etter oppskytinger som dette, blir det gjerne en del etterlatenskaper og søppel. FIF hadde fått en henvendelse fra kommunen med spørsmål om de kunne påta seg å rydde området og grøntanlegget dagen derpå. Det sa FIF ja til og første nyttårsdag stilte en dugnadsgjeng på 25 med søppelsekker, hageriver og arbeidshansker klare til å ta fatt på oppgaven. Etter en time intens innsats var området ryddet og tilbakestilt til ordinær bruk. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.