Fredrikstadløpet 2018 - under en uke igjen!

Postet av Fredrikstad IF den 2. Apr 2018

Påsken er på hell og Fredrikstadløpet nærmer seg. Søndag 8. april kan vi igjen finner fram løpsskoene, feste startnummeret på brystet og bli med på en eller flere runder i Fredrikstad sentrum.
Våren er absolutt i anmarsj, og selv om det fremdeles er litt kaldt om nettene så kan vi se fram til isfrie løyper i Fredrikstad sentrum!

Løypa er den samme som i fjor, med start, passering og målgang ved Byhallen i Fredrikstad sentrum. Halvmaraton løpes som 4 runder i Fredrikstad sentrum. 5 km løpes i tilnærmet samme trase, juster noe for lengden. Løypa er tilnærmet flat og meget lettløpt. En liten justering har vi dog gjort i forhold til fjorårets trase. For å unngå den krappe svingen ved vending mellom Brynildsen og NTP har vi gjort en liten endring ved Biblioteket. Det bør gjøre løypa enda mer lettløpt.

I skrivende stund er 253 forhåndspåmeldte, fordelt på 171 på halvmaraton, 77 på 5 km og 5 på 3 km. (Påmelding til barneløpet er kun på løpsdagen.)
Du kan melde deg på her: Påmelding. Se hvem som allerede er påmeldt: Startlister.

Online påmelding er åpen fram til fredag 6. april kl. 16:00. Etteranmelding på løpsdagen fra kl. 10:00 i sekretariatet i Byhallen i Fredrikstad.

Les mer om Fredrikstadløpet på løpets egen hjemmeside, Fredrikstadløpet. Her finner du løypekart, historikk og annen praktisk informasjon.
Vi har også samlet resultater, artikler og bilder fra tidligere år. Les mer om dette på samlesiden Fredrikstadløpet år-for-år

Velkommen til Fredrikstad og Fredrikstadløpet 2018!

Terje Svensson (tekst)
Rolf B. Gundersen (foto)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.