Løpssterke Aarebrot x 2

Postet av Fredrikstad IF den 13. Mai 2018

De løpsvillige søsknene Herman (13) og Anniken  Aarebrot (16) stilte i 4 løp i helgen. Lørdag deltok de i Bislettlekene og søndag tok de turen til Askim og Sparebanklekene. Det endte med 4 seire i 4 starter.

Seirene er en sak for seg. Det er mager deltakelse og liten konkurranse i flere øvelser. Men det er innsatsen og resultatene som imponerer. Herman som er midt i voksealderen, startet i Oslo på den krevende øvelsen 1500 meter hinder der vanngrav og massive hindre skal passeres. Uredd og friskt satset han på den uvante øvelsen. Han gjennomførte et veldisponert løp på tiden 5.13.69 min. Det er den 5.beste tiden som er oppnådd av en 13-åring gjennom tidene. Søndag løp han 600 meter i Askim på den gode tiden 1.41.62 min. som er en fin personlig bestenotering.

Anniken Aarebrot (16) løp 600 meter på Bislett på tiden 1.38.97 min. som er en av de beste noteringene for årsklassen i FIF noensinne. Søndag var hun på startstreken igjen i Sparebanklekene i Askim. Der ble tiden 2.20.20 min. Begge resultatene er solide personlige bestenoteringer. Utrolige løpsgener i den familien og flott at søsken kan utfordre og inspirere hverandre.

 

Rolf B. Gundersen (tekst)

Jens Petter Wold (foto)

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.