Marlen og Nora tatt ut til Bislett

Postet av Fredrikstad IF den 3. Jun 2018

Både Marlen Aakre og Nora Wold er tatt ut til førøvelser i Bislett Games

Alle friidrettsinteresserte har nå rettet blikket mot Bislett Games førstkommende torsdag. Det har også FIF-jentene Marlen Aakre og Nora Wold. Med  flotte resultater og personlige rekorder den siste tiden, har de kvalifisert seg til førøvelsene. Marlen på 200 m og Nora på 400 m.

Under Tjalvelekene i helgen tok Marlen en flott annenplass på 200 m med tiden 25.02 sek. og personlig bestenotering. Det var utslagsgivende for uttaket på den distansen. I det samme løpet ble Nora nummer 5 med tiden 25.73 sek. som også er ny personlig rekord.

Sterke løp av Nora med seire på 400 m hekk både i Clean Air Games med tiden 59.5 sek. og personlig bestenotering og i Tjalvelekene med tiden 60.38 sek. kvalifiserte henne til å løpe 400 m der hun også har prestert jevnt godt i år.  

Hyggelig at det ble plass til begge våre fremste, kvinnelige utøvere i dette prestisjetunge elitestevne. Det må bli litt av en opplevelse og inspirasjon for begge i fortsettelsen.

For øvrig fra Tjalvelekene er å fortelle at Synne Pedersen fortsetter framgangen i slegge J14 og tok en flott annenplass med 36.70 m som er ny personlig bestenotering. Det samme kunne Dina Rosenvinge Aasen notere seg for på 60 m J12 med tiden 8.86 sek og tredjeplass. Samme plassering fikk Caleb Shuman G14 med tiden 7.80 sek.

 

Rolf B. Gundersen (tekst)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.