26 gull til FIF i KM

Postet av Fredrikstad IF den 10. Jun 2018

Medaljegrossist Dina Rosenvinge Aasen J12 tok med seg 6 gullmedaljer i helgens KM

Friidrettens kretsmesterskap for aldersbestemte klasser 11-19 år, ble avviklet på Kalnes Friidrettsstadion i helgen. Mesterskapet ble gjennomført i et samarbeid mellom Sarpsborg IL og Fredrikstad IF som felles arrangør. Fredrikstad IF stilte med en noe mindre tropp en vanlig, Det skyldes dels at noen sliter med skader og dels et noe tett stevneprogram i disse dager.

Her er noen av FIF-deltakerne i helgens kretsmesterskap på Kalnes    

Ikke desto mindre tok de med seg hele 25 mesterskap hjem. Konkurransevillige og allsidige Dina Rosenvinge Aasen J12 kunne smykke seg med hele 6 gull. Hun var øverst på pallen i samtlige øvelser hun stilte. Kast-entusiasten Synne Pedersen J14 var ikke snauere enn at hun tok gull i sine 4 favorittøvelser samt sølv i tresteg. Dobbeltvinnere ble Esther Olivia Pedersen J13, Astrid Reknes J14, Sanne Antonsen J14, Maja Nødtveit Andersen J18/19, Herman Aarebrot G13 og Didrik Grøm G16.

Didrik Grøm spurter inn til seier på 200 m G16     

De beste prestasjonene sto sprinttalentet Didrik Grøm for. På 100 m fikk han den glimrende tiden 11.19 sek. Dessverre var medvinden litt for sterk 2.2 m/sek. mens det høyeste tillatte er 2.0 m/sek. Uten at det forringer den flotte prestasjonen. På 200 m spilte værgudene på lag. Med vind akkurat 2.0 m/sek., løp Didrik inn til en utmerket personlig bestenotering og tiden 22.75 sek. Det var også ny banerekord. Didrik var godt fornøyd med løpene sine, men mener det er mer å gå på. Det henger litt igjen i starten forteller han, og der er det et forbedringspotensiale. Spennende å følge utviklingen når han får opp farten fra start.


Rolf B. Gundersen (tekst og foto)

Se resultater her

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.